Foto: Skjermdump/Instagram

Ariana Grande viser seg for første gang på seks måneder

Vi elsker Arianas nye look!

Publisert

Vi har ikke sett så mye til sangeren Ariana Grande (24) på en liten stund, noe som får oss til å lure om hun har noe nytt på lager 🤔

Natt til søndag viste hun seg frem for aller første gang på seks måneder på Instagram story sammen med sin kjæreste Mac Miller. Ariana rocket platinablondt hår, en off-shoulder kjole og noen lekre høye støvletter.

Les også: Ariana Grande har flere følgere enn Taylor Swift på Insta

Sist gang vi så 24-åringen var under en veldedighetskonsert i Charlottesville, Virginia i 2017 sammen med Pharrell Williams. Ifølge Teen Vogue ble Ariana ble hyllet for sin inspirerende tale i kjølvannet av den kontroversielle demonstrasjonen utført av høyreekstremister i Charlottesville.

Being cute n stuff ♡

A post shared by Alexa Luria (@lexie1225) on

- Å være en del av en generasjon som nekter å blir tiet hjel, betyr så uendelig mye for meg. Jeg er så stolt. Fortsett å bruk stemmene deres og gjør verden til et tryggere sted for hverandre, sa Ariana under konserten.

Flere amerikanske melder at 24-åringen skulle opptre under årets BRIT Awards, der hun skulle dedikere sin opptreden til ofrene i Manchester-angrepet i fjor sommer. På grunn av sykdom måtte hun avlyse, og Oasis frontmann Liam Gallanger erstattet Ariana.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.