SLO TILBAKE: Ariana Grande valgte å heve seg over kritikken fra en Twitter-bruker som mente hun brukte ekskjærestens død til sin fordel. Her er hun på Met-gallaen tidligere i år.
SLO TILBAKE: Ariana Grande valgte å heve seg over kritikken fra en Twitter-bruker som mente hun brukte ekskjærestens død til sin fordel. Her er hun på Met-gallaen tidligere i år. Foto: Noam Galai / Stringer / Getty Images

Underholdning

Kritiserte Ariana Grande for å bruke eksens død til sin fordel. Slik er det geniale svaret hennes

Twitter-bruker mener stjernen bruker ekskjærestens død til sin egen vinning.

Publisert Oppdatert

Det har vært et turbulent år for artist Ariana Grande (25). Først ble hun sammen med og forlovet med komiker Pete Davidson, før paret etter bare noen måneder gjorde det slutt. Senere ble ekskjæresten hennes, rapperen MacMiller, funnet død av en overdose.

I etterkant av eksens død har popstjernen ved flere anledninger tatt til sosiale medier for å uttrykke sin sorg og fortsatt kjærlighet til ham.

Og som Glamour skriver - de aller fleste av Ariana Grandes følgere gir henne sin støtte og kjærlighet i den tunge tiden.

På thanksgiving delte hun et Facebook-bilde av seg selv og MacMiller på Instagram story. I fjor tilbrakte det daværende paret høytiden sammen.

Til bildet skrev hun:

«Du er veldig savnet.»

Les også: Far til tre døtre til Ariana Grande: - Syng når du er klar igjen

TILBRAKTE THANKGSGIVING SAMMEN: Avdøde MacMiller og Ariana Grande tilbrakte fjorårets thanksgiving-feiring sammen. Ariana delte denne oppdateringen på Instagram story, ett år senere.
TILBRAKTE THANKGSGIVING SAMMEN: Avdøde MacMiller og Ariana Grande tilbrakte fjorårets thanksgiving-feiring sammen. Ariana delte denne oppdateringen på Instagram story, ett år senere.

Det er imidlertid noen som har sett sitt snitt til å kritisere henne for å gi eksen for mye oppmerksomhet. Samme dag skrev en Twitter-bruker på Complex' deling av en sak om Instagram-hyllesten:

«Hun melker denne dritten»

Det fikk Ariana selv til å reagere, og hun svarte:

«Jeg ber om at du aldri må gå gjennom noe som ligner dette noensinne, og jeg sender deg kjærlighet og fred.»

Senere fulgte hun opp med en lengre status på Twitter hvor hun oppforder folk til å ikke bruke det sosiale mediet til å spre hat:

«Noe av greiene jeg leser her gjør meg helt dårlig. Måten noen mennesker tenker på skremmer meg, og jeg liker ikke denne verdenen store deler av tiden. Hvis vi bare kunne vist mer medfølelse og snillhet overfor hverandre.»

Det resulterte i mye kjærlighet, både fra fansen, men også artist Halsey:

«Ari, verden kunne bare drømt om å være så medfølende og snill som deg. Og siden du, som alltid, er så classy og snill, la meg få den ære å be dem holde kjeft.»

Vi er enige med Halsey! <3

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!