Artist Ariana Grande (24) pryder forsiden av juliutgaven til britiske Vogue, og magasinet har allerede fått mye oppmerksomhet

Signaturlooken hennes er skarp eyeliner kombinert med hestehale eller deler av håret satt opp og vekk fra ansiktet. 

På forsiden til Vogue stilte hun imidlertid opp iført minimalt med makeup og med utslått hår. Bak looken står makeupartist Mark Carrasquillo og Chris Appleton. 

 «Takk, Vogue. Jeg vet ikke en gang hvor jeg skal starte med å uttrykke min kjærlighet og takknemlighet» skriver stjernen på et bilde lagt ut på hennes egen Instagram-konto. 

Snakker ut om tungt år

I intervjuet snakker hun ut om det siste året, som har vært preget av terrorangrepet under en konsert hun holdt i Manchester 22. mai 2017. 

Akkurat i det Ariana Grande var ferdig med sin opptreden, gikk en bombe av like utenfor arenaen. 

22 personer ble drept i angrepet og 119 personer ble skadet. I etterkant avbrøt artisten turneen sin på ubestemt tid. 

Foto: Kevin Winter / Getty Images

I etterkant av hendelsene, har hun slitt med symptomer på posttraumatisk stress. 

- Det er vanskelig å snakke om fordi så mange mennesker har lidd på grunn av alvorlige, store tap. Men ja, det er virkeligheten, sier hun i intervjuet

- Jeg føler at jeg ikke en gang burde snakke om min egen opplevelse. Som at jeg ikke burde si noe. Jeg vet ikke hvordan jeg noen gang skal skulle snakke om det og ikke gråte. 

Lager ny musikk

Stjernen er også aktuell med ny musikk, noe som også er tema i den kommende utgaven av Vogue. Etter at hun fullførte turneen sin i september 2017 vendte hun tilbake til studio for å lage nye låter. 

20. april slapp hun singelen «No Tears Left To Cry», som er det første materialet hun har sluppet siden Manchester-bombingen. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!