STRÅLER I DUSE FARGER: Spekulasjonene rundt kjønnet på babyen til Harry og Meghan skjøt fart da hun dukket opp i dette antrekket. Kan det være at de venter en jente?
STRÅLER I DUSE FARGER: Spekulasjonene rundt kjønnet på babyen til Harry og Meghan skjøt fart da hun dukket opp i dette antrekket. Kan det være at de venter en jente? Foto: Max Mumby/Indigo / Contributor

Kongelige

Spekulasjonene vil ingen ende ta: Venter Meghan en jente?

Hertuginne Meghan var kledd i yndig rosabeige fra topp til tå da hun besøkte Royal National Theatre. Kan det være et signal om at hun venter en jente?

Publisert Oppdatert

Dronning Elizabeth (92) annonserte i januar at hertuginne Meghan (37) tar over som høyere beskytter for Royal National Theatre, som er lokalisert i South Banks i London. Det må sies å være en god match med tanke på Meghans skuespillererfaring.

Kensington Palace har også uttalt om beskytterskapet at Meghan tror på kunst og kultur som brobygger mellom mennesker med ulike bakgrunner.

Kom i nydelig mammakjole

Nylig besøkte hertuginnen den ærverdige institusjonen, og de britiske mediene fulgte selvsagt spent med.

Meghan ankom i en dus rosabeige mammakjole fra den amerikanske designeren Brendan Maxwell, med matchende dressjakke til.

Vesken hennes var en CH Carolina Metropolitan Bag, som hun har brukt tidligere. På føttene hadde hun sine favoritter, nemlig Aquazzura Mathilde crisscross pumps. Disse hadde hun også på seg da hun og prins Harry annonserte sin forlovelse i 2017.

Pumpsene er ikke bare Meghans favoritt. Også prinsesse Eugenie (28), prins Harrys kusine, er fotografert i merket som også er en favoritt blant kjendisene.

Les også: Bli bedre kjent med britenes favoritt: Hertuginne Meghan fra A til Å

HOLDER STILEN: Til tross for at terminen nærmer seg, går Meghan fremdeles elegant rundt med skyhøye hæler.
HOLDER STILEN: Til tross for at terminen nærmer seg, går Meghan fremdeles elegant rundt med skyhøye hæler. Foto: WPA Pool / Pool / Getty Images

Spekulerer i «tegn»

Britene har helt fra graviditeten ble kjent stadig spekulert i om den neste kongelige babyen blir en jente eller gutt. Alt fra bekledning til hårfrisyrer blir tolket som «tegn» og «hint» fra paret på hva som er i vente.

Da Meghan ankom Coach Core Awards på Lounghborough universitet tre uker før de gikk offentlig ut med familieforøkelsen, hadde hun håret løst i stedet for sin «signaturlook», knuten i nakken. Det fikk selvsagt både presse og publikum til å spørre seg selv om noe var på gang.

Grunnen til valg av frisyre var at de angivelig ønsket å forhindre at magen ble lagt merke til, fordi da ville folk fokusere på noe annet. Dermed minimerte de sjansen for spørsmål og en mulig avsløring.

Hertuginne Kate valgte angivelig det samme «trikset» før hun og prins William annonserte den tredje graviditeten, meldte Cosmopolitan den gang.

Les også: Hertuginne Meghan bryter kongelig protokoll og internett elsker det

PASSER GODT: Det er kanskje ikke tilfeldig at dronningen utnevnte hertuginne Meghan til høyere beskytter av the National Theatre, med tanke på skuespillererfaring og hertuginnens interesse for kultur.
PASSER GODT: Det er kanskje ikke tilfeldig at dronningen utnevnte hertuginne Meghan til høyere beskytter av the National Theatre, med tanke på skuespillererfaring og hertuginnens interesse for kultur. Foto: WPA Pool / Pool / Getty Images

- Overraskelse

Magasinet People meldte nylig om en liten fan som kom bort til Meghan, da hun og prins Harry (34) besøkte Birkenhead tidligere i januar. Hun spurte Meghan om de ventet en jente eller en gutt. Da svarte hertuginnen:

– Jeg vet ikke. Vi har bestemt oss for at det skal være en overraskelse.

Også prins Harry har kommet med et kryptisk hint om hvilket kjønn han angivelig håper at babyen skal ha. Da paret besøkte Sidney som en del av sin australiatur i oktober i fjor, skrev britiske medier at prins Harry håpet på en jente etter at han ankom Australian Invictus Games og en av tilskuerne ropte:

– Jeg håper det blir en jente.

Hvorpå Harry ropte tilbake:

– Det gjør jeg også!

Det er ikke bare barnets kjønn som er gjenstand for spekulasjoner.

I november i fjor spekulerte flere britiske medier i om det kunne være tvillinger på vei, noe som hverken ble bekreftet eller avkreftet av Kensington Palace.

Hertuginne Kate og prins William ble møtt av samme rykteflom, da de var gravide med prins Louis. Da poengterte den britiske avisen Metro at det er århundrer siden sist det ble født tvillinger i den britiske kongefamilien.

Britene får altså smøre seg med tålmodighet frem til april og babyen(e) blir født.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!