Ut av komfortsonen: Egor Filipenko har store forventninger til de yngre deltakerne. Amalie Snøløs er klar for utfordringen.
Ut av komfortsonen: Egor Filipenko har store forventninger til de yngre deltakerne. Amalie Snøløs er klar for utfordringen. Foto: Svein Brimi, Her og Nå

Underholdning

Amalie Snøløs om høstens danseeventyr: - Jeg er vant til strenge folk

Lar seg ikke skremme av Egors høye forventninger til de yngste deltakerne.

Publisert Oppdatert

Amalie Snøløs (22) ble kjent for mange da hun deltok i TV 2s populære realityshow «Farmen» i 2017. I høst blir ungjenta å se på parketten sammen med flere ivrige og lærenemme kjendiser.

På TV 2s høstlansering fortalte hun at hun har store forventninger til den kommende «Skal vi danse»-premieren.

– Jeg liker å utfordre komfortsonen min. Det handler nok om at jeg har feilet tidligere. Jeg har spilt fotball før. Da var vi elleve på banen. Nå er det bare meg som skal prestere. Jeg må innrømme at jeg kjenner på nervene, sier en smånervøs Amalie.

Hun droppet blant annet den påfølgende festmiddagen for å være i toppform for fredagens treningstimer. Og hun innrømmer at hun kjenner presset før neste ukes premiere.

– Jeg er vant til strenge folk ettersom jeg har drevet med idrett. Jeg har fått masse konstruktiv kritikk for hvordan jeg har drevet sport og jeg pleier å jobbe veldig hardt. Og så har jeg en evne til å vise at jeg kan jobbe hardt for å forbedre meg. Det tror jeg dommerne i Skal vi danse også kommer til å sette pris på.

– Jeg er jo veldig nervøs. Jeg skal danse tango i høye heler, og det er noe jeg aldri hadde sett for meg så det blir veldig spennende. Jeg trives egentlig utenfor komfortsonen og synes flere bør kaste seg ut i slike ting.

Før hun satte seg på flyet til Oslo, rakk hun et lite møte med dommer Egor Filipenko (30). Den tidligere danselæreren har ikke lov av kanalen til å uttale seg om deltakerne, men innrømmer at han har spesielt store forventninger til de yngste.

– De bør være spreke, sier Egor.

– Jeg får jo strekk i leggen av å ta dette bildet. Jeg har trent så mye i det siste, svarer Amalie og ler.

Snøløs kommer også med en oppfordring til Egor:

- Du burde prøve deg utenfor komfortsonen. Bli med på Farmen!

Dorthe Skappel (55) er en av Amalies eldre konkurrenter. Hun er opptatt av å ikke slite ut kroppen før sending. Hun strålte på løperen i en lekker designkjole, men under den fotside kjolen skjulte hun gummistøvler.

– Jeg håper du stiller med annet skotøy på premieren på «Skal vi danse», sier dommer Tore Petterson (39) og ler før de for fotografens skyld tar et par valse-steg. For Dorthe er det derimot cha-cha-cha som gjelder på premierekvelden.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!