FLOTT KARRIERE: Aksel Hennie har hatt flere store roller i Norge i en årrekke. Nå skyter også hans internasjonale karriere fart.
FLOTT KARRIERE: Aksel Hennie har hatt flere store roller i Norge i en årrekke. Nå skyter også hans internasjonale karriere fart. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Underholdning

- Klar for ny rolle i storfilm

Aksel Hennie er i full gang med å spille inn en ny internasjonal film. Det er den dyktige filmskuespilleren svært takknemlig for.

Publisert Oppdatert

Ifølge The Hollywood Reporter har Aksel Hennie (43) nemlig en av rollene i den kommende actionthrilleren «The Doorman».

I sosiale medier bekrefter også skuespilleren selv at han er i gang med innspillingen av en ny film, sammen med blant andre «Orange is the New Black»-stjernen Ruby Rose (33).

– Glad og takknemlig for å være en del av denne fantastiske gjengen. Gleder meg til dere får se oss i denne helt rå filmen, skriver Aksel på sin Instagram-profil.

Flere store roller

43 år gamle Hennie har hatt en rekke store roller her hjemme i Norge, blant annet i «Max Manus», «Hodejegerne» og NRK-serien «Nobel». De siste årene har han også landet flere internasjonale roller, og i 2015 spilte han i Hollywood-filmen «The Martian».

I et intervju med KK samme år uttalte Aksel at han også er glad for å kunne gjøre både norske og internasjonale roller.

– Jeg trives med at jeg kan gjøre ulike ting. Jeg tror jeg hadde savnet det ene om jeg ikke hadde hatt muligheten til å gjøre det andre, sa han.

MED STJERNENE: I 2015 spilte Aksel i filmen «The Martian» sammen med blant andre Matt Damon og Jessica Chastain.
MED STJERNENE: I 2015 spilte Aksel i filmen «The Martian» sammen med blant andre Matt Damon og Jessica Chastain. Foto: Moviestore / Rex

Opptatt av norsk publikum

Men internasjonal suksess til tross, Hollywood betyr ikke alt for den norske skuespilleren.

– Jeg kommer heller ikke til å miste meg sjæl til det. Jeg tror det er viktig. Jeg er en norsk gutt som er opptatt av det norske publikum, sa han i 2015.

Det er foreløpig ikke kjent når filmen har premiere, men innspillingen er i full gang, og ifølge Hennies Instagram-innlegg er de lokalisert i Bucuresti i Romania.

VAKKER: Ruby Rose, kjent fra Netflix-serien «Orange is the New Black», er en av stjernene i den kommende filmen «The Doorman».
VAKKER: Ruby Rose, kjent fra Netflix-serien «Orange is the New Black», er en av stjernene i den kommende filmen «The Doorman». Foto: Rex / Shutterstock / NTB scanpix

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!