Foto: Paul Weaver/Scanpix (Side2/Scanpix)

- Æsj, det er dritekkelt

Tomine Harket forteller hvordan det var å vokse opp som datteren til et sexsymbol.

Publisert

(SIDE2): Lørdag gikk a-ha på scenen foran tusenvis av hylende fans, og fremførte det de selv har uttalt er sin aller siste konsert noensinne.

- Skikkelig kvalmt
På scenen sto også Morten Harkets datter, Tomine Harket, og i et intervju med VG forteller hun at det ikke har vært utelukkende positivt at så mange ser på hennes pappa som et sexsymbol.

Les Side2s anmeldelse av den siste A-HA konserten:A-havskjeden

- Æsj, det er dritekkelt. Skikkelig kvalmt å tenke på. Jeg tenkte faktisk akkurat på det fordi jeg synes The Killers-vokalist Brandon Flowers er så digg. Han er 29 år og har kone og barn, men jeg tenkte: Hva så?, innrømmer hun til avisen.

- Slitsomt å dra på ferie
Morten og Tomines mamma, Camilla Malmquist, gikk fra hverandre da Tomine var fem å gammel. Hun og ennes to eldre brødrene Jacob og Jonathan dro på helgebesøk til pappa, og Tomine har gode minner fra denne tiden.

Det var allikevel slitsomt å vokse opp med en pappa som var så utrolig kjent, og det var vanskelig for en liten jente å vite hvordan man skulle forholde seg til farens berømmelse.

– Jeg husker at jeg ble veldig lei meg på skolen fordi jeg ble redd for å si noe feil. Også var det slitsomt å dra på ferie, fordi det var alltid noen som fant ut hvem vi var. Men nå driter jeg i det og sier gjerne til alle at pappa er best, men jeg tar jo ikke «kred» for stemmen hans, sier hun.

SE SIDE2-FOTOGRAFENS BILDER FRA AVSKJEDSTURNEEN HER!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.