- Å våkne med henne er helt jævlig

Det er noen tøffe netter for Paradise-gutta.

Publisert

(SIDE2): Kevin og Pierre sliter med å sove godt om nettene.

Spillet på Paradise Hotel er godt i gang og i gårsdagens episode ble Fredrik Fredriksen førstemann ut av hotellet, etter kun to netter. 

LES SAKEN HER: - Førsteinntrykket av jentene var litt skuffende

Har spydd hele natta

Det er fortsatt trangt på Paradise Hotel og flere av guttene må dele Solo-rommet, mens flere av de som deler rom med ei jente ikke er helt fornøyd med partneren sin. 

En av dem er Pierre som i kveldens episode bruker hele natta på å hjelpe en fyllesyk Isabell.

- Jeg har ikke hatt en fin natt, den har vært veldig tøff faktisk. Jeg har ikke sovet noen ting og er trøtt som faen, forklarer svensken samtidig som han simulerer brekningslyder.

- Hun vil ikke spoone en gang

Heller ikke Kevin nyter nettene på hotellet. Han har tidligere i programmet gitt uttrykk for at hans taktikk var å velge ei jente som «var styggere enn ham selv», for å kunne forføre dem. 

KEVIN KVAMVOLD i Paradise Hotel.
KEVIN KVAMVOLD i Paradise Hotel. Foto: Rune Bendiksen (TV 3)

- Jeg kommer til å finne den minst attraktive jenta på hotellet og få henne til å bli forelsket i meg slik at hun tror hun kan stole på meg, uttalte Kevin til Side2 da vi møtte 20-åringen før han sjekket inn på hotellet.

LES HELE SAKEN HER: - Jeg blir irritert av stygge jenter

Foto: Rune Bendiksen (TV 3)

I kveldens Paradise-episode kan det virke som Levanger-gutten angrer litt på partnervalget. 

- Det å våkne med Tina andre morgenen på rad synes jeg er jævlig, for jeg er så lei av hu. Hun vil ikke spoone en gang, klager Kevin og legger til at han gjerne kunne tenke seg Emilie som partner i stedet.

Tina selv virker heller ikke så gira på å dele seng med Kevin.

- Jeg måtte dytte bort handa til Kevin og han ble skikkelig furt. Jeg er livredd jeg, jeg trodde han skulle stirre meg i hjel, forteller hun til de andre jentene. 

Flere må reise hjem

I kveld må enda flere gjester sjekke ut fra «Paradise Hotel».

Mens de hvite gutta valgte å sende ut Fredrik så er det nå jentene som har makta og de står overfor noen tøffe valg i kveldens episode. 

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!