Lady Gaga og Bradley Cooper fikk et godt forhold under innspillingen av filmen "A Star Is Born".
Lady Gaga og Bradley Cooper fikk et godt forhold under innspillingen av filmen "A Star Is Born". Foto: Denise Truscello / Getty Images

Kjendis

"A Star Is Born"-stjernene overrasket

Lady Gaga og Bradley Cooper sang for første gang den Oscar-nominerte sangen "Shallow" live.

Publisert Oppdatert

Las Vegas fikk litt av en overraskelse

Publikum fikk en gledelig overraskelse under Lady Gagas «Enigma»-konsert i Las Vegas. De fikk nemlig høre Bradley Cooper og Lady Gaga synge sammen for første gang. Den nå Oscar-nominerte sangen ble kjent gjennom filmen «A Star Is Born». Bradley Cooper er både en av hovedskuespillerne og regissøren bak filmen som har blitt fornyet for fjerde gang.

Skepsis av å ha med Lady Gaga

Det var ikke alle som hadde troen på at Lady Gaga (Stefani Germanotta) kunne takle rollen i filmen, men det tok bare kort tid med popstjernen før Bradley visste at han hadde funnet den rette skuespillerene for «Ally». Bare etter å ha snakket sammen i femten minutter, så begynte de å synge. Lady Gaga har skrytt hemningsløst av Bradley Coopers stemme. Det var nok mange problemer fra før i en produksjon av en film, men det som sto ut var at Cooper aldri hadde sunget foran kamera før, mens Lady Gaga aldri hadde spilt i en film. Lady Gaga har sagt i samtlige intervjuer at Bradley var den ene av 100 som trodde på henne, men hun trengte bare han. Filmen er nå nominert til fire Oscar under årets Oscar som blir avholdt 24. februar.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!