Foto: (c) Reka Prod./westend61/corbis/All Over Press

7 ting jenter gjør for å virke tiltrekkende ... som IKKE funker

Ikke gjør disse feilene, jenter!

Publisert

1. Mye sminke

Klart du har lyst til å pynte deg når du skal på byen eller kanskje endelig har fått daten du har drømt om lenge. Det er fristende å dra på litt ekstra, kanskje har du til og med noen "småfeil" som skal dekkes til under et lag med sminke .. og et lag til ... og et lag til. Men faktisk er det slik at gutter foretrekker jenter som ser naturlige ut. Har du en tydelig fake tan, lange falske negler, tunge, falske øyevipper og tydelige extensions, er det visstnok slik at menn kan forledes til å tro at personligheten din er like falsk som utseendet (!). Så dumme tror vi ikke menn er, men ha det i bakhodet. Du trenger ikke gjemme deg bak lag-på-lag-på-lag med sminke for å være attraktiv.

Foto: Chris Rout / Alamy/All Over Press

2. Gjøre seg søt

Du har opplevd det, ikke sant? At noen jenter gjør seg så utrolig søte når de snakker med en mann de finner attraktiv. Av og til går det så langt at de nesten bruker babystemme. Tenk deg dette sagt med tilgjort nusselig babystemme: "Kan ikke du være så innmari snill å gå å hente littegranne vin til meg, for jeg så innmari forskrekkelig tørst". Grøss! Vel, den gode nyheten er at gutta liker det ikke de heller. De synes det er påtatt og usexy, og faktisk ganske creepy. Så snakk vanlig!

3. Ikke spise

La oss bare få slått fast en ting: menn synes ikke det er sexy med en dame som flytter to erter rundt på tallerkenen under hele middagen. Du imponerer ikke gutta ved ikke å spise. Tvert i mot. Mange menn er nemlig av den oppfatning at jenter som ikke klarer å nyte mat, heller ikke klarer å nyte andre ting ... (Det er helt sant). Så slikk saus av fingrene og bestill dobbelt dessert - han kommer til å synes du er grisedeilig!

Ok, du trenger ikke spise sånn. Det er litt over the top og ganske komisk, faktisk. Men det er ingen grunn til å sulte seg. Menn liker damer som spiser. Ferdig snakka!
Ok, du trenger ikke spise sånn. Det er litt over the top og ganske komisk, faktisk. Men det er ingen grunn til å sulte seg. Menn liker damer som spiser. Ferdig snakka! Foto: Winslow/All Over Press

4. Være enig i ALT han sier.

Ikke at vi tror dere er tanketomme nikkedukker. Men når du er i endorfinrus, er det lett å bare bli sittende å stirre euforisk med et fjollete smil. Vi har alle vært der. Men det er helt feil at menn ikke liker motstand. Greit at mange av dem kan virke både unnvikende og konfliktsky (sorry, gutter, men det gjør dere). Men hvis du bare nikker og smiler helt ukritisk til absolutt ALT han sier, vel, da er faren for at han skal synes du er kjedelig overhengende. Du skal ikke gå i strupen på ham etter fem minutter - men du er en mye mer interessant samtalepartner om du kommer med egne synspunkter.

5. Skryting/snikskryting

Det er selvsagt fristende å prøve å imponere. En klassisk tabbe er for eksempel å vise hvor flink du er til å shotte. Epic fail! Gutter kan nok synes det er litt kult med jenter som kan drikke dem under bordet, men de synes garantert IKKE det er kult når du griner og spyr og må bæres i seng før midnatt. Det er heller ikke sjarmerende med liksom tilfeldig namedropping på kjendiser i perifert vennekrets ("jeg var på samme bursdagsfest som Jenny og Fingern forrige lørdag ...) eller åpenlys skryting av egen velfylte bankkonto, rike venner, rike foreldre ... 

6. For mange komplimenter

Der hvor jeg kommer fra (altså bunnen av Gudbrandsdalen) pleier vi halvt på fleip å si at du ikke må gi gutta komplimneter, for da blir de sinte. Det er selvsagt ikke sant, men det er ikke helt far fetched heller. Mange gutter blir nemlig forlegne og utilpass av voldomme komplimenter. Så selv om tanken er god, kan det være smart å holde litt igjen på de mest voldsomme hyllestene (særlig hvis promillen er på vei opp, og selvinnsikten på vei ned).

7. Være for mye på tilbudssiden

Altså, bare så det er sagt - dette er ikke 50-tallet, og jenter kan være akkurat så seksuelt aggressive de vil. Har du lyst til å ta med en fyr hjem, gjør det! Men om du blir for intens før dere rekker å komme dere hjem, er det noen som faktisk blir litt skremt (dette vet vi av egen erfaring). Du trenger ikke sitte overskrevs på ham inne på utestedet for at han skal skjønne tegninga. Men i det taxi-døra lukkes bak dere er det "game ON".

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!