Instagram er vår aller mest populære bildedelingsapp, og da kan det komme godt med å kunne noen smarte hacks ikke alle kjenner til! 
Instagram er vår aller mest populære bildedelingsapp, og da kan det komme godt med å kunne noen smarte hacks ikke alle kjenner til!  Foto: Instagram

5 smarte Instagram-triks du bør kunne

Den ultimate hack-saken for Instagram!

Publisert

Vi elsker lifehack-saker og vi elsker å henge på Instagram. Som den mest populære bildedelingstjenesten i verden, med 700 millioner månedlige brukere, er det på sin plass at vi deler noen smarte tips og triks til hvordan du kan bruke Instagram ultimat! 

Les også: Så mye tid bruker du gjennomsnittlig på Instagram i løpet av en dag

1. Få oversikt over hvem følgerne dine er. Et lite tips for de som har lyst til å gå litt pro med instaen sin. Å få innsiktsverktøyet krever en bedriftskonto som er koblet opp til den offisielle Facebook-siden din, men så snart du har det, kan du holde oversikt over hvor følgerne dine kommer fra, hvilket kjønn de er og hvor gamle de er.

Foto: Skjermdump

Les også: Ungdom lures av snikreklame på sosiale medier

2. Hold inne fingeren på story for å stoppe opp. Går det litt for fort i svingene? Hold fingeren nede på en story på Instagram for å stoppe den opp, slik at du får tid til å studere bilder eller lese tekster!

3. Se alle bildene du har likt. Glemt å lagre bildene du skulle ha til senere i egne album? No worries, en egen funksjon gjørt det mulig for deg å se alle bildene du tidligere har likt. Bare sjekk ut under:

Foto: Skjermdump
Foto: Skjermdump

4. Slett søkehistorikken din. Alle har vi vel søkt etter en konto en gang som vi ikke vil skal komme til syne neste gang vi åpner Instagram for noen andre. Du går rett og slett inn på alternativer, scroller deg helt til bunnen og velger «tøm søkehistorikk».

Foto: Skjermdump

5. Skjul bilder du har blitt tagget i for andre. Kanskje det ikke er så kult at bildet venninna di la ut der du står med drinken i hånda på stranda i Syden er synlig for alle følgerne dine. For å fjerne bilde fra bildene du er tagget i og som er synlige på profilen din, går du inn på bildet, trykker på de tre strekene øverst til høyret, velger «bildealternativer» og velger «Skjul fra profilen min».

Les også: Par som IKKE poster kjærestebilder er lykkeligst

Foto: Skjermdump

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.