Foto: Istock

5 datingbegreper som forvirret oss i 2017

Hva heter det når man gjør forholdet offisielt på Facebook?

Publisert

Driver du med «breadcrumbing»? Er du i «textlationship» med fyren som du har siklet etter i evigheter? Hva heter det når man gjør det offisielt på sosiale medier? Det er så mange spørsmål som vi trenger svar på! 😤

Det har blitt stadig mer populært de siste årene å bruke begreper som kan definere sin relasjon til sin potensielle kjæreste på en litt mer beskrivende måte, hvis du kjenner begrepene, selvfølgelig. 

Les også: 12 tegn på at du dater altfor mye

Tidligere har vi skrevet om 6 nettromantikk som de fleste kan kjenne seg igjen i. Datingappen Happn har nå samlet fem nye datingbegreper som vi tipper du kan kjenne deg igjen i. 

1. «Textlationship»

Enkelte klarer å holde relasjoner gående utelukkende ved å skrive i evigheter, uten å møtes i virkeligheten. De fleste oppmuntrer til å møtes så fort kjemien klaffer. Grunnen? For å unngå såkalte langvarige «textlationship».

2. «Breadcrumbing»

Noen unngår å treffe sin potensielle date, men holder dem gjerne varme gjennom flørtende meldinger uten å binde seg. Dette kalles også for «breadcrumbing». Disse personene holder mulighetene åpne for deg, men utforsker også andre alternativer.

3. «FBO - Facebook Official»

Dette er høydepunktet og bekreftelsen i nettdating. FBO står for Facebook Official. Dette betyr at man bekrefter sitt nye forhold ved å skifte forholdsstatus på Facebook, samt gjerne gjøre en statement om at man er tatt.

Les også: De 22 stadiene man må gjennom før man skal på date

4. «Lemen»

Et lemen er en som er lykkelig i et forhold, men som lett faller tilbake til singellivet når vennene gjør det slutt med sine kjære. Dette fører dessverre til at en voksende relasjon med en date tar slutt. 

5. «Tuning»

Tuning kan forveksles med benching (som er når du dater noen, men ikke er hodestups forelsket i dem, og derfor ikke er sikker på hvordan du skal forholde deg til dem) men det er mye mer positivt. Tuners er personer som egentlig er interessert i deg, men ikke får til å være fullstendig oppriktige om sine følelser. De vil gjerne at relasjonen mellom dere skal utvikles, og de flørter så mye de orker. Samtidig er de ofte uklare, noe som kan føre til frustrasjon.

Les også: 12 tegn på at du er sammen med en fuckboy

Les også: 12 ting du garantert er lei av å høre som singel

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!