Verdens mest berømte rumpe: Kim Kardashian er eier av den.
Verdens mest berømte rumpe: Kim Kardashian er eier av den. Foto: Getty Images

Underholdning

12 ting Kim Kardashian har sagt om rumpa si

- Noen sa at den eksploderte på et fly.

Publisert

Kim Kardashian West (37) skal visstnok både elske og hate rumpa si. Det må være verdens mest fotograferte rumpe, og Kim skapte en ny trend da hun etablerte seg i offentligheten. «Alle» ville ha bakpartiet hennes, enten det innebærer å starte med tung styrketrening eller kjøpe seg en «rumpetruse», noe vi i Side2 redaksjonen hadde gleden av å teste i fjor høst.

Men hva sier Kim egentlig om sin egen bakdel? People har samlet tolv av hennes sitater.

1. - Jeg gråter over den hver dag

Sitatet kom etter at hennes storesøster og trebarnsmor, Kourtney uttalte at «den ser stor ut når du sitter» i en av årets episoder av «Keeping Up With the Kardashians». Mamma Kris Jenner gav Kourtney en reprimande, og Kim betrodde oss at hun gråter over rumpa si. Hver eneste dag.

2. - Jeg elsker kurver, men jeg elsker ikke rumpa mi og syntes jeg har brede hofter. Jeg er ganske usikker på meg selv.

Kim er altså akkurat som alle oss andre, noe hun delte med People i et intervju fra 2016. Bare så det er sagt: Vi syntes ikke hun har verken stor rumpe eller brede hofter.

3. -Rumpa mi var stor. Jeg gikk baklengs, så han (Kanye West, red.anm) ikke skulle se den. Jeg var altfor sjenert, og hvis jeg skiftet i prøverommet sa jeg til ham «Ikke se på meg»

Dette meldte People i 2016, rett etter at hun hadde født sitt andre barn, Saint West. Som mange andre var også Kim usikker på kroppen sin etter fødselen.

4. - Han (Kanye West, red.anm) elsket at rumpa mi ble større, og han elsket at brystene mine ble større. Da jeg ammet var de større enn hodene til barna mine.

Vi trenger vel ikke utdype dette noe mer? Det skjer mye i kroppen til folk, også hos Kim K, etter at man har født. Noe People plukket opp i 2016.

5. - Og de sier at jeg ikke har talent. Prøv å balansere et champagneglass på rumpa.

Hvem husker ikke dette «lille» stuntet fra 2014? Se bare her:

6. - Hoftene og rumpa er det siste som ryker, men jeg stopper ikke nå

Det var også i 2016, hvor hun etter å ha født Saint, gikk ned fødselskiloene, for så å gå litt opp i vekt igjen, i følge People. Det syntes hun ikke noe særlig om, og ordene ovenfor falt.

7. - Alle har sett min nakne rumpe og vet at jeg ikke trenger rumpetruser

Det hun derimot bruker, er hold-in strømpebukser og undertøy, i følge People. Vi er helt sikre på at Kanye syntes det er sexy. Eller ikke.

8. - Jeg mener ikke å skryte, men jeg følte meg både komfortabel og fornøyd med meg under shooten. Jeg elsker bildene, og jeg håper dere liker dem også.

I forbindelse med den berømte «rumpeforsiden» av «Paper», var Kim på et australsk talkshow for å snakke om bildene. People meldte at hun var svært fornøyd, da hun ble intervjuet i det australske TV- programmet «The Project».

9. - Alt det søsterne mine får meg til å gjøre. Bevis, baby!

People meldte i 2011 at Kim hadde fått røndtkenfotografert rumpa for å bevise at den var ekte. Det var visstnok søstrene hennes som la frem forslaget, og hun tok utfordringen på strak arm.

10. - Nude- selfies til jeg dør

Det fine, famøse, fantastiske,eller tragiske (stryk det som ikke passer) sitatet falt på utdelingen av «The Webby Awards» i 2016, melder People. Prisen deles ut til personer som utfører «excellence on the internet», altså utmerker seg online. Det kan vi jo trygt si at hun gjør.

11. - Jeg skjønner det ikke, du vet, hvorfor folk er så opptatt av den (rumps, red.anm). Jeg blir rett og slett lei av den noen ganger. Jeg mener, de fleste kvinner har jo en.

Nu vel. Etter dette sitatet til Mirror, så blir den vel ikke mindre interessant. Hun er nok ekstremt klar over markedsverdien til bakdelen sin. Spør du denne journalisten burde rumpa hatt en egen manager .

12. - En gang satte noen ut et rykte om at rumpa mi eksploderte på et fly. Jeg mener, seriøst? Hvordan finner folk på sånne ting? Det er jo helt sykt.

Hun delte ryktet med Mirrors lesere i 2012. Og det er virkelig temmelig sinnsykt.

Vi gjentar oppfordringen om å skaffe den rumpa en egen manager. Og kanskje en PR-rådgiver.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!