RØDMET: Meghan og Harry ønsket å takke skuespillerne etter en oppsetning av «Hamilton» da hun avslørte at hun kaller Harry «My love». Hun lo og rødmet da hun ble klar over glippen.
RØDMET: Meghan og Harry ønsket å takke skuespillerne etter en oppsetning av «Hamilton» da hun avslørte at hun kaller Harry «My love». Hun lo og rødmet da hun ble klar over glippen. Foto: Getty Images

Kongelig

100 dager som hertuginne: - Meghan vil imponere

- Ønsker å vise seg som et hardtarbeidende medlem av kongefamilien.

Publisert Oppdatert

Meghan Markle (37) har i løpet av det siste året gått fra å være Hollywood-stjerne til å bli britisk hertuginne.

Gjennom flere representasjonsoppdrag har hun vist seg som et friskt pust i kongefamilien, og de første 100 dagene som hertuginne har vært full av opplevelser og milepæler for prins Harrys (34) vakre kone.

Den nye tilværelsen startet med drømmebryllupet den 19. mai, og tre dager senere viste Meghan og Harry seg for første gang sammen som ektepar i forbindelse med feiringen av prins Charles 70-årsdag ved Buckingham Palace.

Les også: Bli bedre kjent med britenes nye favoritt: Meghan Markle fra A-Å

Utsatte bryllupsreisen for å delta i feiring

– At de utsatte bryllupsreisen er en sterk indikasjon på at Meghan ønsker å imponere og vise seg som et hardtarbeidende medlem av kongefamilien, skrev Daily Express.

Dette var også første gang Meghan ble adressert som Hennes kongelige høyhet i offentligheten.

Kort tid etter bursdagsfeiringen reiste det nygifte paret på bryllupsreise.

Hvor de to reiste er ikke kjent, men nettstedet TMZ har tidligere skrevet at bryllupsreisen gikk til Canada.

– Vi har blitt fortalt at prinsen og hertuginnen skal til Alberta i Canada og bo i Fairmont Jasper Park Lodge. Her skal de bo i den 550 kvadratmeter store hytta «Outlook», også kalt «The Royal Retreat», skrev de. Det har også vært spekulert i om de var i Namibia.

Digger du kongelige? I den splitter nye podcasten Helt Konge får du vite alt du trenger å vite om de kongelige - og det du ikke visste at du lurte på. Helt Konge er også tilgjengelig i iTunes eller på heltkonge.blogg.no.

LES MER: - Harry klarte ikke slutte å ta på henne

- Debuterte på slottsballkongen

Etter en hemmelig og rolig bryllupsreise var paret tilbake igjen i begynnelsen av juni for å være med på en gallamiddag på Kensington, samt den store feiringen av dronning Elizabeths 92-årsdag, og deltok i den årlige paraden, Trooping the Colour.

Meghan fikk også sin debut på slottsbalkongen da hun og resten av kongefamilien overvar det spektakulære flyshowet utenfor Buckingham Palace.

I tillegg til kongelige bursdagsfeiringer har Meghan vært på sin første offisielle reise som kongelig, da hun og Harry besøkte Irland. Hun har deltatt på en rekke veldedighetsarrangementer sammen med prins Harry og andre medlemmer av den britiske kongefamilien.

FØRSTE OPPDRAG MED DRONNINGEN: Meghan og dronning Elizabeth kommer godt overens. Bildet er fra deres første offisielle oppdrag sammen uten at Harry var med.
FØRSTE OPPDRAG MED DRONNINGEN: Meghan og dronning Elizabeth kommer godt overens. Bildet er fra deres første offisielle oppdrag sammen uten at Harry var med. Foto: Getty Images

- Forventer annonsering av graviditet

Etter bryllupsreisen har sommermånedene vært hektiske for de nygifte, men etter at de deltok i bryllupet til prins Harrys barndomsvenn, Charlie Van Straubenzee og hans kone, Daisy Jenks den 4. august, har de fått noen uker for seg selv.

Nå er de igjen tilbake i jobb, og har en hektisk høst foran seg. Mange forventer at Meghan og Harry vil annonsere en graviditet i løpet av året, men allerede nå kan magasinet People avsløre at de har fått et nytt familiemedlem.

Ifølge nettstedet har paret fått seg en liten labradorvalp som stjeler mye av ekteparets tid.

Og kanskje vil det komme en gledelig babynyhet i løpet av året ...

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!