Foto: Illustrasjonsfoto/Getty Images

Gutter

10 ting gutter skulle ønske jenter visste

Det Nye-profil Nora Angeltveit bor i kollektiv med tre gutter. Dette har hun lært mye av!

Publisert Oppdatert

Jeg er så heldig å bo i et kollektiv med tre mannfolk. Han ene er en nysingel ungkar, han andre er en jovial fyr fra Lillehammer og han siste er, ja - typen min. Men det beste er at alle tre er gode venner som jeg kan snakke med absolutt alt om. Virkelig alt, noen ganger glemmer de at jeg faktisk er en jente. Det som er fint med slike ærlige samtaler er at jeg lærer MYE om gutter.

Viktigst av alt hva de tenker om oss jenter, hva vi gjør «feil» og hva de egentlig skulle ønske vi visste om oss.

Her er ti av de viktigste tingene jeg har plukket opp gjennom tiden i guttekollektivet. Vær så god, jenter:

1. Når vi spør: «Hva er det?» og han svarer «ingenting» så er det faktisk ingenting. Dere har kanskje hørt det før, men det er helt sant. Men når jenter svarer det, så betyr det egentlig helvete, eller noe enda verre. Det gjør det da altså ikke for gutta.

Denne artikkelen kommer fra vårt samarbeidsmagasin, Det Nye.
Denne artikkelen kommer fra vårt samarbeidsmagasin, Det Nye.

2. Hvis du har en ærlig kjæreste, ikke spør: «Synes du hun var digg/sexy?» Fy faen! Jeg har gått på den smellen mange ganger...

3. «Samme for meg, bestem du» er gutter lei av høre. Ta litt ansvar og finn på noe gøy hvis han lurer på hva dere kan gjøre i dag. Ikke la ham være sjefen!

Les også: Fem datingbegreper som forvirret oss i 2017

4. Tilby deg å ta regningen. De syns det er veldig hyggelig at du ikke bare sitter og glor i veggen hver gang regningen kommer og forventer at han skal ta den. Han vil egentlig vifte bort kortet ditt og si: «Slapp av, baby, jeg tar det, jeg». For han vil jo egentlig betale, men han trenger bare å føle seg litt mer verdsatt, da, vet du.

5. Gutter ELSKER komplimenter. Ærlige komplimenter! Ikke hold igjen på dem og sørg for å gi ham nok så ikke han trenger bekreftelse fra noen andre. Gutter setter like mye pris på kjærlighetserklæringer som vi jenter gjør. De bare vet det ikke før de har fått det!

6. For noen, kan veldig sjefete damer være slitsomt, men ikke i senga! Fortell ham hva du liker og hva du vil at han skal gjøre og vær sjefen. Btw: Ikke bruk «søt» og «penis» i samme setning heller.

Les også: Slik oppdaget de at de var «den andre kvinnen» i forholdet

7. Gutter syns det er forfriskende med jenter som kan le av seg selv, ikke tar seg selv så høytidelig, og som tør å gå uten sminke av og til.

8. Gutter er ikke nødvendigvis redd for å binde seg, men menn trenger mer space enn oss. Så husk å gi ham det.

9. Hvis du lar en gutt være 110 prosent seg selv (lol) og lar ham være sitt rare seg selv rundt deg, blir han nok en god stund. Ikke prøv å forandre på en gutt. Det blir bare dårlig stemning...

10. Ikke snakk om fremtiden før dere har en nåtid. Da løper han!

BLI ABONNENT: Denne artikkelen kommer fra samarbeidsmagasinet vårt, Det Nye. Bli abonnent her!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.