Oslo Gladiators: - Denne partyaktiviteten er mer slitsom enn de fleste treningsøkter!

Side2 testet hvem som er tøffest av jentene og guttene hos Oslo Gladiators.

Publisert

Oslo, (SIDE2): Dette er en morsom og annerledes form for fysisk aktivitet.

- Bruker muskler man ikke trodde man hadde

Oslo Gladiators er et opplevelsessenter med tjuetalls ulike aktiviteter hvor både barn og voksne kan prøve seg på blant annet sumobryting i store drakter, boksing med gigantiske hansker, riding på mekanisk okse og hinderløype i oppblåsbar bane.

DOMMER OG MOTIVATOR: Aktivitetsleder Lena Horvi.
DOMMER OG MOTIVATOR: Aktivitetsleder Lena Horvi. Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)

- Her opplever man en litt annerledes form for fysisk aktivitet samtidig som man har det gøy og gjør aktiviteter med glede, sier Lena Horvi til Side2.

Hun er aktivitetsleder på Oslo Gladiators og hun forklarer at her får man trent både kropp og lattermuskler.

- Du  kjenner absolutt at du bruker kroppen, og mange våknet dagen etter og kjenner at man har brukt muskler man ikke trodde man hadde, sier Horvi.

- Samtidig så er det veldig sosialt, alle er inkludert og engasjert i det som skjer. Dette er aktiviteter som alle deltar i, ikke bare én eller to. 

- Lyst til å prøve noe nytt

Aktivitetslederen forteller at Oslo Gladiators startet for femten år siden.

- Det begynte egentlig med at vi ville gjøre noe annet enn det vi drev med på det tidspunktet. Etter mye om og men så prøvde vi oss med Oslo Gladiators og i begynnelsen rettet vi driften mot utdrikningslag og firmafester, og etter hvert begynte vi også å tilby arrangementer for barnebursdager.

Side2 tok turen til aktivitetssenteret der vi prøvde oss på noen av de mest populære aktivitetsøvelsene.

Journalist Silje og videoansvarlig Lars Erik kjempet mot hverandre i fem ulike øvelser: kenguruboksing, hinderløype i oppblåsbar bane, bungee run, boom fight og reaksjonsspill.

Dette mener Side2

Hva: Oslo GladiatorsHvorfor: En annerledes form for fysisk aktivitet med morsomme  og sosiale øvelser. Passer for: Alle

BOKSEKAMP i kengurudrakt.
BOKSEKAMP i kengurudrakt. Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)

Lars Erik: - Oslo Gladiators er jo ikke et treningssted, men plass med morsomme aktiviteter, og det er utrolig morsomt og overraskende slitsomt! Kenguruboksing er en av tingene alle bør ha på sin bucket-list over ting de skal gjøre før de dør! Noen av aktivitetene er overraskende tøffe, spesielt hinderbanen om du gir alt. Det var utrolig irriterende å bli slått av en jente, men det er greit siden det er Silje, tror de alle fleste vil ha problemer med å vinne over henne i en eller annen konkurranse som krever styrke og toppform.

PUTEKRIG på balansebom.
PUTEKRIG på balansebom. Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)
SEIER: Silje slo Lars Erik med kun ett poeng.
SEIER: Silje slo Lars Erik med kun ett poeng. Foto: Guro Holmene (Mediehuset Nettavisen)

Silje: - Dette var helt fantastisk morsomt og overraskende slitsomt!!! Jeg lo så mye at jeg hadde tårer i øynene og knapt klarte å stå oppreist. Å bokse i kengurudrakt og med gigantiske hansker som hver veier 5 kilo får virkelig opp pulsen! Ett minutt i bokseringen føltes ut som en evighet. Oslo Gladiators er virkelig et herlig avbrekk i hverdagen og noe som helt klart kan anbefales å prøve ut. Selv om man ikke reiser hit for å trene, bli sterkere eller få bedre kondisjon, så får man helt klart opp pulsen samtidig som man garantert får trent lattermusklene. Flere av øvelsene stiller også krav til god balanse og koordinasjon, og ikke minst så fikk i alle fall jeg kjent på konkurranseinstinktet. Jeg likte også godt at aktivitetslederen pushet oss underveis med å forklare hvordan vi lå an samtidig som hun hadde kontroll på poengene. Det var selvfølgelig også veldig gøy å vinne, men det skal sies at i øvelsen hvor vi hadde strikker på ryggen så hadde jeg to strikker, mens Lars Erik hadde tre og dermed litt tøffere motstand. Uansett så føler jeg det var en relativ jevn kamp og ikke minst en kjempemorsom konkurranse!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!