I LOS ANGELES: Det er første gang Lene Alexandra (34) stiller i BikiniFitness. Her er hennes egne bilder fra konkurransen.
I LOS ANGELES: Det er første gang Lene Alexandra (34) stiller i BikiniFitness. Her er hennes egne bilder fra konkurransen. Foto: (Foto: Privat)

Lene Alexandra: - Det var morsomt å danke ut yngre babes med silikon

Lene Alexandra (34) til topps i BikiniFitness.

Publisert

(SIDE2): Som noen kanskje har fått med seg så har personlig trener Lene Alexandra (34) de siste månedene trent fram mot konkurransen Bikini Fitness i Los Angeles, USA.

 - Lørdag formiddag gikk konkurransen av stabelen og Lene Alexandra konkurrerte i to ulike klassene Novice bikini og nybegynner - åpen klasse, kan hennes pressekontakt Marte Stinessen Schei fortelle til Side2.

Og det harde arbeidet har gitt resultater! Lene Alexandra innkasserte nemlig 1. og 2. plass!

 - Det naturlige var bra nok også i Los Angeles

Fra Los Angeles kan Lene Alexandra fortelle  til Side2 at dette har vært en fantastisk opplevelse.

- Jeg er utrolig stolt over egen prestasjon. Det har vært en helt fantastisk opplevelse og det har handlet om hardt arbeid, disiplin og ikke minst attitude.

Lene Alexandra har som kjent ikke silikonpupper lenger og nå kommer hun med et lite humoristisk sleivspark til de andre i konkurransen, som mange var både yngre enn henne og med silikon.

 - Det var morsomt å danke ut yngre «babes» med silikon! Det naturlige var «bra nok»,  til og med i Los Angeles, sier hun til Side2.

 - Superstolt og glad

Lene Alexandra har postet bilder på sin Facebook-profil og skriver følgende:

«1. Og 2.plass i min første BikiniFitness konkurranse i LA på Fitness Expo Ironman Naturally 2016»

 - Jeg har tekstet med Lene og hun er superstolt og glad, kan Marte fortelle.

 - Kommer til å unne seg en saftig burger nå

I oppkjøringen til Bikinifitness-konkurransen har Lene Alexandra måttet følge et meget strengt trenings- og kostholdsregime.

Hennes siste måltid før konkurransen bestod for eksempel av 125 gram biff stekt i vann og 2desiliterl tørr vin, forteller Lene Alexandra på sin Facebook-side.

Etter at konkurransen nå er over er det hamburgere treningsprofilen kommer til å unne seg aller først.

 - Lene er utrolig glad i hamburgere, så nå har hun garantert tatt seg en saftig burger, forteller Marte.

SE BILDER FRA KONKURRANSEN UNDER:

(Saken fortsetter under bildene)

SAMMEN MED KJÆRESTE OG TRENER: Stolt og glad etter 1. og 2.plass.
SAMMEN MED KJÆRESTE OG TRENER: Stolt og glad etter 1. og 2.plass. Foto: (Foto: L.A Lifestyle)
Lene Alexandra på scenen under finalen.
Lene Alexandra på scenen under finalen. Foto: (Foto: L.A Lifestyle)(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Jeg er i finalen i min aller første Bikini Fitness konkurranse i LA 󾰀󾍖󾌴󾟛󾍘🏻󾓬󾓦Takk for støtten fra min kjære @...

Posted by LA Lifestyle onSaturday, January 23, 2016
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Me & My new friend Bianca backstage 󾓚󾠦󾍇☀️󾁇󾠌󾭞🏻󾓬󾓦 #bikinifitness #ironmannaturally #fitexpo #laconventioncenter #betheathleteyouare #goaldigger #sterkogfeminin #lalifestyle

Posted by LA Lifestyle onSaturday, January 23, 2016
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Siste måltid dagen før konkurransen er 125 gram biff stekt i vann og 2dl tørr vin. 󾓚󾭞🏻󾍇󾠌󾁇☀️󾓬󾓦 i morgen feires det med...

Posted by LA Lifestyle onFriday, January 22, 2016

 «Du ser ut som en mann»

Lene Alexandra har måttet tåle en del kritiske kommentarer på bilder hun har postet i tiden før konkurransen i Los Angeles. Noen har kommentert at hun ser ut som en mann, mens andre igjen mente hun var for tynn.

Lene selv ga sitt svar via sin egen blogg:

«En del har begynt å bli provosert av formen min og kommer med slengbemerkninger om at det er for ekstremt. Det velger jeg å ta som et kompliment. Det er jo vanlig at man får en del reaksjoner når man går litt utenfor normalen og ikke holder seg innenfor A4 poltitisk korrekt båsen»

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.