Slik får du kontakt med engler

Prinsesse Märtha vil hjelpe deg å komme i kontakt med dine engler. Her får du vite alt om metodene.

Publisert

(SIDE2): Etter at det ble kjent at prinsesse Märtha starter skolen Astarte Education hvor de vil gi kurs i blant annet reading, healing, meditasjon, og selvutvikling, har prinsessen fått gjennomgå i media.

Les saken her:- Jeg har kontakt med engler

Blant annet gikk informasjonsleder i Norsk Luthersk Misjonssamband, Espen Ottosen, ut og mente prinsessen bør melde seg ut av statskirken på grunn av sitt syn på alternativ medisin.

Les saken her:- Bør melde seg ut av statskirken

Men mange vet ikke hva det egentlig er prinsessen snakker om, så Side2 gir deg her en forklaring på healing og de forskjellige begrepene.

- Hele kroppen
Healing er en betegnelse for alternative holistiske behandlingsmetoder som bønn, håndspåleggelse og bruk av naturmedisin. Healing har ingenting med religion å gjøre, og man kan tro på hvilken gud man vil, eller ikke tro i det hele tatt, og allikevel benytte seg av healing og dens effekter.

Den holistiske behandlingen fokuserer på at det er helheten som er avgjørende for hvordan man har det.

- Holistisk behandling ser på mennesket som en helhet. At man ikke bare er av fysisk kjøtt og blod, men at man også er en del av naturen og det spirituelle, forklarer Stian Eriksen, daglig leder ved Holistisk forbund i Oslo til Side2.

Forbundet er et livssynsforbund på lik linje med for eksempel Human Etisk forbund, og har fått over 1000 medlemmer i løpet av de fem årene det har eksistert.

Spennende
Han synes prinsessens skoleplaner er spennende.

- Det er et spennende prosjekt, og jeg tror det vil bli populært. Noen blir sikkert interesserte fordi det er prinsessen som driver skolen, men jeg tror også det ville vært mange som ville gå der også selv om hun ikke var involvert, mener han.

Han mener Norge er i utvikling når det gjelder akseptering av alternative behandlingsmetoder.

- Det finnes andre land enn Norge som er mer åpne for det, men vi er definitivt på god vei. Før var folk meget skeptiske til akupunktur, men nå er det en helt vanlig behandlingsmetode for alt fra slanking til røykeslutt, sier Eriksen.

DE FORSKJELLIGE METODENE:
Innenfor healing finnes det mange forskjellige metoder og behandlinger. Noen av temaene Märtha vil ta opp under kursene i er jording, krystallterapi og engleterapi.

Engleterapi
Engleterapi er en livssynsnøytral spirituell healingmetode, hvor man jobber med en persons skytsengler og erkeengler. Poenget med denne behandlingen er å lege og harmonisere alle aspekter i livet, ifølge Dr. Doreen Virtue, en amerikansk dame som har doktorgrad i rådgivende psykologi. Hun er en av de aller mest kjente, seriøse og respekterte engleterapeutene.

- De som tror på engleterapi tror at alle har en skytsengel, men at man må lære seg å ha kontakt med dem. De ønsker å hjelpe deg, men tar ikke kontakt før du ber om hjelp, og dermed må man lære seg å komme i kontakt med dem, forklarer Eriksen.

Ifølge Astute Educations hjemmeside vil engleterapikurset handle om å komme i kontakt med englene og lære hvordan du kan skape himmelske mirakler i livet ditt.

Jording
Dette er en teknikk ofte brukt av healere før du blir healet. Det handler om å roe ned energistrømmene dine. Det vil for eksempel si å gjøre deg mindre stresset og synke høyt blodtrykk.

Mer billedlig forklart handler det om å jorde kroppen ned til jorda, som om beisene er røtter. Ideen bak er at man blir syk hvis man har mange energier som surrer vilt i kroppen, og at jording vil samle disse, slik at man er mottakelig nok til healingen.

På hjemmesiden til Märthas skole forklares jording slik:

«Jording er det som forbinder oss med jorden. Det er den som gjør at vi kommer inn i nuet og kan delta i livene våre. (...) Du lærer å gi slipp og bli bevisst din egen jording gjennom ditt møte med naturen og musikk. I tillegg videreutvikler du evnen til å se deg selv i møte med andre

- Man har syv energistrømmer, chakraer, i kroppen. Den nederst er rotchackraen, og etter meditering og behandlinger er det viktig at man jorder seg og får tilbake bakkekontakten, sier Eriksen.

Readinger
Reading er et fellesbegrep for alt som har med kartleggingen av et mennske å gjøre, dvs. alt fra tarotkort til krystallbehandling og homeopati.

Holisme er vitenskapelig metode som bygger på at helheten er avgjørende, ikke studiet av isolerte trekkHealing er en betegnelse for alternative behandlingsmetoder som bønn, håndspåleggelse og bruk av naturmedisinMeditasjon er å fordype seg mentalt i noe, særlig som religiøs øvelseHomeopati er en legemetode som går ut på at en sykdom skal behandles med legemidler som framkaller symptomer som ligner sykdomssymptomene (og som gis sterkt fortynnet i små doser)Kilde: Språkrådet

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.