Foto: Rockstarcharlie.blogg.no

Vil inspirere med frisyrer og sminke som «alle» kan få til

Møt Side2 Skjønnhets nye blogger, Charlotte. Eller Rockstar Charlie, om du vil.

Publisert

(SIDE2): Charlotte Berg (26) står bak bloggen Rockstar Charlie, som nå føyer seg inn i rekken blant Side2s skjønnhetsbloggere.

Berg er utdannet makeupartist, og har arbeidet med skjønnhet i åtte år. Både i frisørsalong og i butikk. Hun har samtidig vært selvstendig næringsdrivende som makeupartist, og nå er hun også altså blogger.

Berg har fibriomyalgi og utredes for tiden for en annen sykdom, og forteller at bloggen er hennes måte å «arbeide på» ettersom hun ikke kan arbeide «på vanlig måte».

Les mer om det her: Bak fasaden - Min fasade brutt ned, så du kan få en liten titt.

Her er 10 kjappe med Charlotte.

Beskriv deg selv med tre setninger.
Jeg er en gladjente, og jeg vil påstå at jeg er ganske snill, og til tider veldig glemsk og klønete. Jeg er en liste-person, og jeg blir ofte ertet for at jeg har en liste over alle listene mine. Men det er ikke så ille altså, faktisk er det bare det at jeg først skriver ned ting jeg må huske på en liste, men så glemmer jeg hvor jeg har lagt listen og må derfor skrive en ny. Jeg er også ganske bestemt. 

Hvis jeg setter meg et mål, om det er  jobb eller morsomheter, så kan du banne på at jeg når målet mitt på et eller annet tidspunkt.

Fortell om bloggen min.
Jeg startet bloggen i utgangspunktet for å oppdatere familie og venner om hvordan jeg hadde det da jeg gikk på makeupskolen i Oslo. Men etterhvert som jeg la ut bilder av det vi lærte på skolen, så dukket det opp en trang til å vise frem og lære bort. Så jeg gjorde om bloggen til en skjønnhetsportal, hvor jeg deler tips, triks og sminkelooks.

Målet med bloggen er nå å nå ut til «hvermannsen». Det finnes så mange flotte bloggere der ute med ekstravagant sminke og frisyrer som man titter innom for å beundre, men mitt mål er å inspirere ved å vise sminke og frisyrer som alle kan få til!

Hvem er leserne dine?
Jeg tror jeg har en ganske variert leserkrets. Jeg får kommentarer fra både unge og voksne, noe som gleder meg stort. En ting jeg må nevne er at uansett hvem de er, så er de så utrolig gode. De sender så mange snille og gode kommentarer, og jeg er evig takknemlig for hver og en av dem.

Beskriv en vanlig dag for deg.
Dagene mine er veldig varierte, men for å beskrive en typisk «bloggdag», så er det opp tidlig, sette på kaffe og lage frokost, slå på TV'en og sette meg ned med dataen i fanget.
Her tilbringer jeg mye tid. Jeg leser mail og kommentarer, og planlegger innlegg for dagen, og noen ganger dagene fremover.

Resten av dagen går til å lufte meg og bevege meg litt- så blir det å teste produkter, ta bilder av produkter, ta sminkelook-bilder, lage videoer eller «How To»-guider til bloggen. Høres kanskje kjedelig ut for noen, men jeg elsker å jobbe med skjønnhetsprodukter, så for meg er dette bare utrolig gøy og givende!

Hva har du alltid i vesken?
Fem  forskjellige leppestifter.  En rosa, en oransje, rød, burgunder, og en som er lys og naturlig. Jeg må ha en som passer til enhver anledning vet du!  Jeg har alltid med meg vann, og nøtter, frukt eller noe annet lett spiselig. Får ofte plutselig lavt blodsukker og blir akutt sulten, så her gjelder det å være føre var.

Foto: Rockstarcharlie.blogg.no

Hvordan gjør du deg klar til fest?
Først planlegger jeg et antrekk som jeg garantert ikke ender opp med å gå med. Jeg lider av ekstrem ubesluttsomhet når det gjelder klær. Så er det av sted i dusjen, hvor jeg går gjennom garderoben min i hodet mens jeg bruker opp alt varmtvannet. Deretter er det på med musikk, og så danser jeg meg inn på sminkerommet hvor jeg da sitter og  diller, danser og er ubesluttsom frem til jeg har for dårlig tid. Ender da opp med kun å sminke huden og brynene, sette håret i en strikk og påfører en knallfarget leppestift for så å røske med meg et ganske så tilfeldig antrekk før jeg løper ut døren!

Denne fremgangsmåten gjelder forresten til det meste og ikke bare til fest, når jeg tenker meg om...

Hva er de tre viktigste egenskapene hos en kjæreste?
Humor, omsorg og respekt!

Hva motiverer deg til å blogge?
Leserne mine, farger, nye produkter og helt tilfeldige hendelser!

Hvilken sminke har du på deg akkurat nå?
BB-creme med litt bronzer i kinnene, øyenbryn og en leppestift som jeg skal skrive omtale om etterpå.

Hvilket ord lever du etter?
Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg.

Her finner du bloggen til Charlotte.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.