SIGNATURLOOK: Taylor Swift slik vi ofte ser henne - med tykk, svart eyeliner. Popdronningen forteller at hun tidvis brukte sprittusj når hun sminket seg.
SIGNATURLOOK: Taylor Swift slik vi ofte ser henne - med tykk, svart eyeliner. Popdronningen forteller at hun tidvis brukte sprittusj når hun sminket seg. Foto: Gregg DeGuire / Contributor / Getty Images

Skjønnhet

Taylor Swift avslører dårlig skjønnhetsvane

Superstjernen gikk drastisk til verks for å få signaturlooken. NB! Ikke prøv dette hjemme.

Publisert Oppdatert

I forbindelse med at Taylor Swift (29) snart runder 30 år (13. desember 2019, for å være nøyaktig), har hun delt 30 lekser hun har lært seg så langt i livet i en tekst hos Elle.

Blant leksene kommer selvfølgelig hudpleie, for hvem har ikke gjort dårlige valg i sine unge år her? Ikke en gang kjendiser er perfekte, og dette gjelder også for Taylor.

I teksten forteller superstjernen at hun en periode i slutten av tenårene og tidlig 20-årene ikke var spesielt flink til å ta vare på huden sin.

Og ikke nok med det - hun brukte tidvis også sprittusj (!) for å skape den karakteristiske eyelinerlooken sin.

«Etter å ha sovet med makeup og tidvis brukt sprittusj som eyeliner (IKKE GJØR DET) i tenårene og tidlig 20-årene , følte jeg at jeg måtte begynne å være snillere mot huden min. Nå smører jeg ansiktet med fuktighetskrem hver kveld og bruker bodylotion etter at jeg har dusjet, ikke bare om vinteren, men året rundt, fordi hvorfor kan jeg ikke være myk gjennom alle årstidene?» skriver hun.

Det trengs vel strengt tatt ikke, men vi sier det likevel - ikke gjør dette hjemme.

Kjøp deg i stedet en god eyeliner, og les denne saken med gode tips til hvordan du legger eyeliner som proffene.

Vi er glade for at Taylor har lært med årene, og at hun nå er flink og bruker fuktighetskrem hver dag.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!