DEILIG SKJØNNHET: Skjønne produkter som gir deg den perfekte solkyssede looken.
DEILIG SKJØNNHET: Skjønne produkter som gir deg den perfekte solkyssede looken. Foto: Petter Berg / Det Nye

Skjønnhet

Slik gir du huden og håret skjønn glød

Gå en skjønn vår og sommer i møte! Her er skjønnhetstipsene som forbereder hele deg på strandliv og sene sommerkvelder.

Publisert

Et glødende ansikt (toppbilde)

Gyllen hud: Fremhev brunfargen din ved å legge et gyllent solpudder i kinnene, pannen og på halsen. Solpudder fra Korres, kr 249.

Duften av varme dager: Bruk en parfyme som passer perfekt til late dager på stranden og sene sommerkvelder i solnedgangen. Parfyme 90 ml. fra Proenza Schouler, kr 1135.

Glitrende gloss Kombiner en gyllen hud med en rosa lipgloss som glitrer i solen. Lipgloss fra MAC, kr 215.

Glødende rosekinn: Gi kinnene en rosa glød ved å legge denne strobe-kremen på kinnbena. Strobe Cream Redlite fra MAC, kr 300.

Juks deg til fregner: Er du blant dem som ikke får så mange fregner i solen, så kan du jukse deg til et par i stedet med denne geniale pennen. Fake Freckles-penn fra Kicks, kr 89.

Highlight-dronning: Legg en highlighter på kinnbena, nesen og rett over leppen for et ansikt som gløder i solen. Glow Kit fra MAC, kr 450.

Les også: Slik legger du en romantisk rosegull-sminke

Ta vare på huden i solen

VÆR SNILL MOT HUDEN: Hudpleieproduktene som hjelper deg å ta vare på huden på solfylte dager.
VÆR SNILL MOT HUDEN: Hudpleieproduktene som hjelper deg å ta vare på huden på solfylte dager. Foto: Petter Berg / Det Nye

Solfaktor: Beskytt huden din mot solstrålene ved å bruke en solkrem med høy faktor. Solkrem fra Piz Buin, kr 199.

Etter solen: Denne kremen fungerer som en maske til hele kroppen, og gjør underverker for en hud som er sliten etter en lang dag på stranden. Krem fra Monsun, kr 149.

Dyptrensende ansiktsmaske: Bruk denne sheet-masken i ansiktet om kvelden for å rense porene for tjukk solkrem, og for å roe ned en solbrent hud. Maske fra Klairs, kr 196.

C-vitamin boost: Ved å tilføre ansiktet en boost av antioksidanter vil huden din lettere klare å beskytte seg mot solen og frie radikaler. Serum fra Klairs, kr 399.

Ekstra glød: Denne selvbrunings-misten gir deg en gradvis brunfarge, og gir huden en gyllen glød. Daily Gradual Tan Mist fra Kicks, kr 199.

Les også: Disse ingrediensene bør hudpleieproduktene dine inneholde

Freshe negler

HENDER OG FØTTER: Gi hender og føtter deilig pleie med disse produktene.
HENDER OG FØTTER: Gi hender og føtter deilig pleie med disse produktene. Foto: Petter Berg / Det Nye

Fargerikt: Stå i stil med fargene ute, og sett freshe farger på neglene. Neglelakk fra Kicks, kr 49.

Pleie til hendene: Ta med deg en fuktighetsgivende håndkrem i strand-bagen, og gi fuktighet til tørre hender. Håndkrem fra Insitut Karité, kr 70.

Fotmaske: Føttene blir fort tørre og slitne etter å gå i varm sand. Gi liv til tørre føtter med denne reparerende fotmasken. Fotmaske fra Patchology, kr 189.

Sunt hår

TIL HÅRET I SOLEN: Håret trenger pleie på solfylte dager. Hva med å prøve disse produktene?
TIL HÅRET I SOLEN: Håret trenger pleie på solfylte dager. Hva med å prøve disse produktene? Foto: Petter Berg / Det Nye

Gi liv til tørt hår: I solen kan håret bli ekstra tørt, så bruk en serie som gir masse fuktighet og som reparerer slitte tupper. Shampoo og balsam fra Redken, kr 199 per flaske.

Fuktighetskur: Bruk en god hårmaske én kveld i uken for å tilføre håret en boost av fuktighet. Hårmaske fra Oribé, kr 555.

Få ut flokene: Ta knekken på flokene i saltvannshåret med en god hårbørste. Hårbørste fra Glitter, kr 199.

Saltvannshår: Skap et beachy og naturlig fall i håret ved å spraye litt saltvannsspray i fuktig hår. Saltvannsspray fra Evo, kr 289.

Når du ikke har tid til en dusj: Etter en varm dag på stranden er tørrshampooen din beste venn hvis du ikke har tid til en dusj før sommerkvelden. Tørrshampoo fra Batiste, kr 69.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!