DELER SINE TIPS: Mario Dedivanovic er best kjent som makeupartisten til Kim Kardashian. Her er reklamerer de for sminkekolleksjonen de har laget sammen. Nå deler Mario sitt beste tips for løsvipper.
DELER SINE TIPS: Mario Dedivanovic er best kjent som makeupartisten til Kim Kardashian. Her er reklamerer de for sminkekolleksjonen de har laget sammen. Nå deler Mario sitt beste tips for løsvipper. Foto: Stefanie Keenan / Contributor / Getty Images

Skjønnhet

Kim Kardashians makeupartist med superenkelt og veldig smart sminketriks

Gjør deg klar til å rocke løsvipper slik du aldri har gjort denne festsesongen.

Publisert Oppdatert

Mario Dedivanovic (35) er aller best kjent som makeupartisten til selveste Kim Kardashian (37). Hvis du er bare litt interessert i makeup, kan du umulig ha unngått å høre om contouring som tok internett og sminkeverdenen med storm for rundt tre år siden.

Selv om sminketeknikken i seg selv alltid har vært der, var det faktisk Mario og Kim i samarbeid som satte den på kartet igjen.

Selv om han mest sannsynlig har tilgang til alskens luksusprodukter i sitt daglige virke, er det ikke alltid at dyrt = best.

I et intervju med People, deler Mario sine beste tips til hvilke rimelige makeupprodukter han sverger til.

Blant dem finner vi punktvipper fra Ardell (som du btw kan få for mellom 50 og 80 kroner i de fleste nettbutikker i Norge).

Mario deler samtidig et smart tips til deg når du skal feste løsvippene:

- Hvil albuen din på en flate foran deg, for eksempel et skrivebord, når du lærer å ta dem på selv - spesielt hvis du ikke er stødig på hånden, sier han til magasinet.

- Det gjør en hel verden av forskjell.

Vi har testet trikset, og vi lover - det kommer til å gjøre det mye enklere å sette på de knøttesmå vippene, og i tillegg gi et mye bedre sluttresultat.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!