SUKSESSFULL: Isabella Löwengrip gründer og har stadig vekk nye prosjekter på gang. Hun tar seg også tid til egenpleie, og deler sine beste beauty-hemmeligheter med Side2s lesere.
SUKSESSFULL: Isabella Löwengrip gründer og har stadig vekk nye prosjekter på gang. Hun tar seg også tid til egenpleie, og deler sine beste beauty-hemmeligheter med Side2s lesere. Foto: Astrid-Helen Holm / Side2.no

Skjønnhet

Her er Isabella Löwengrips beste skjønnhetstips

Og det koster deg ikke nødvendigvis så veldig mye.

Publisert Oppdatert

EKEBERGRESTAURANTEN, OSLO (SIDE2): Isabella Löwengrip (28) er businesskvinne inn til beinet, og har stadig vekk nye prosjekter på gang. Skjønnhetsmerket hennes, Löwengrip Beauty, er bare ett av mange selskap hun har startet opp de siste årene.

Da Isabella nylig var i Oslo, tok Side2 en prat med henne om skjønnhet og sunn livsstil.

Les også: Isabella Löwengrip til unge gründere: - Dette er det viktigste å huske på

- Jeg har alltid elsket skjønnhet, men har vært sensitiv til veldig mange produkter. Derfor valgte jeg å skape et merke som jeg tålte. I dag er vi Sveriges raskest voksende skjønnhetsmerke, det er kjempemorsomt, forteller Isabella til Side2.

Breakit.se, som skriver om tech- og startupnyheter, rapporterte i april i år at selskapet nesten har doblet omsetningen fra 2017 - fra 47,3 til 84,7 millioner svenske kroner.

- Akkurat nå er det fullt fokus på det internasjonale markedet. Jeg bor en uke i måneden i New York for å lansere der, og så selges vi i London og har akkurat lansert i Australia. Vi er et premiummerke som har kjempehøy kvalitet, men som også er veldig skånsomt.

RUTINER: Isabella Löwengrip er opptatt av rutiner i hverdagen, men røper at hun også unner seg det gode i livet innimellom.
RUTINER: Isabella Löwengrip er opptatt av rutiner i hverdagen, men røper at hun også unner seg det gode i livet innimellom. Foto: Pressefoto

Fukt og rens

På spørsmål om sine tre beste skjønnhetstips, trekker hun frem fukt som et av de aller viktigste:

- Man må drikke mye vann og smøre seg. Å gå rundt og være tørr er ikke bra for huden. Man merker det med én gang at sminken ikke legger seg fint, huden blir ikke fin, neglene blir ikke fine. Det er et kjempeviktig tips.

I tillegg oppfordrer hun til å finne en god rens for ansiktet.

- En god ansiktsrens er selve fundamentet for en bra hud.

- Og så er det jo å trene og svette og sove. Drikke vann, spise grønnsaker. Skjønnhet kommer virkelig innenfra, så å leve sunt er det beste skjønnhetstrikset.

80/20-regelen

Influenceren er opptatt av å ha en sunn livsstil, men også å unne seg det gode innimellom. Derfor mener hun at rutiner er nøkkelen.

- 80 prosent av livet mitt er sunt, jeg trener og spiser nesten bare vegansk mat og fisk iblant. Så man de 20 prosentene som er en god sjokoladekake eller is eller hva det kan være. Jeg elsker å leve sunt, men jeg må unne meg ting som jeg synes er godt.

Hun forteller også at hun unngår alkohol på hverdager.

View this post on Instagram

Last week at @hoteldiplomatsthlm 💫

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

- Man må vite litt når man gjør hva og ha regler i hverdagen.

- Deretter må man omgi seg med mennesker som får deg til å føle deg bra. Ikke omgås energityver eller folk som drar deg ned. Vær med folk som lar deg vokse og ha det fint.

- Og så må man finne en treningsform som man liker. Jeg har hatt kjempevansker med å finne en treningsform jeg synes er morsom, og da gjelder det å prøve seg frem. Det finnes noe for alle, og jeg fant ut at styrketrening er det jeg synes er morsomt. Man får løfte veldig tungt, og det er det eneste stedet jeg ikke tenker på noe annet. Bare etter at jeg sluttet med kjøtt, la om kosten min og sluttet å drikke så mye alkohol, har jeg fått en helt annen energi.

- Hvor tenker du at du er med Löwengrip om fem år?

- Målet er å bli et nytt Estée Lauder, å bygge et kjempevaremerke. Et skjønnhetsmerke som står i generasjoner. Jeg vil at mine barn skal kunne ta over. Det er noe jeg jobber veldig langsiktig med. Det tar tid, men det er utrolig moro å jobbe med skjønnhet.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!