Foto: Instagram

De kuleste «tatoveringene» fikser du selv

Stor trend, som kan brukes på mange forskjellige måter.

Publisert

(SIDE2): Bruken av midlertidige tatoveringer har tatt av helt den siste tiden. Spesielt i USA, men gjennom Instagram, blogger og diverse av julens festligheter kunne vi se at trenden er på god vei til å få et fotfeste her hjemme i Norge også.

På TV har vi sett at både Tone Damli Aaberge og Vår Staude har kastet seg på trenden.

Selv om det er først nå vi begynner å se de metalliske, midlertidige tatoveringene for alvor, så var det i 2012 det hele startet da Dior slo seg sammen med smykkedesigner Camille Miceli og lanserte et luksuriøst «limited edition»-sett til rundt 900 kroner per stykket. I dette designet var det inkludert ekte 24 karats gull, ifølge Lucky.

Egne butikker

Nå finnes det egne nettbutikker dedikert til slike tatoveringer, for eksempel Flash Tattoos og Lulu DK, som selger de midlertidige tatoveringene for en noe rimeligere penge. Her i Norge finner du dem blant annet hos My Joules eller FlashTattoos.no.

Stjerner som Beyonce, Sarah Jessica Parker og Vanessa Hudgens har allerede kastet seg over trenden, og viser at man kan bruke de metalliske tatoveringen på mange forskjellige måter.

De fleste velger å plassere de midlertidige tatoveringene rundt håndleddet, oppover armen, eller ved halsen og vil dermed fungere som et smykke.

View this post on Instagram

🌞🌺🐚🐠 @flashtattoos

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Aller mest populært er det kanskje å bruke midlertidige tatoveringer på festivaler eller på stranden, men det kan være minst like fint å bruke dem til festantrekket som smykker.

Hva med å plassere en på ryggen, paret med en kjole med åpen rygg?

Til inspirasjon

Man kan også la seg inspirere av Dries van Noten, som for sin visning for våren 2015 sende modellen nedover catwalken med midlertidige gulltatoveringer på leppene - noe som ga illusjonen av en ring i leppa.

I tillegg til midlertidige tatoveringer i gull eller sølv, kan man også gå for sorte varianter, som sett hos Tommy Hilfigers show for våren 2015 - på blant annet Kendall Jenner.

Husk, har du ikke en midlertidig tatovering for hånden kan du jo alltids ta malerkosten fatt.

Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls
Foto: Bulls

Se flere bilder av de kule, midlertidige tatoveringene her:

Foto: MagMalouMarthe.blogg.no

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!