KULE KNUTER: Med noen nye vrier her og der blir hårknuten god som ny. Her poserer Gigi Hadid og resten av gjengen backstage i forkant av Fendi-showet.
KULE KNUTER: Med noen nye vrier her og der blir hårknuten god som ny. Her poserer Gigi Hadid og resten av gjengen backstage i forkant av Fendi-showet. Foto: Getty images

Skjønnhet

5 fine hårtrender vi vil teste nå

Her finner du de lekreste hestehalene og enkleste krøllene.

Publisert Oppdatert

Det begynner å bli en liten stund siden vi kunne telle år 2019, men det er jo gjerne sånn at så lenge vinteren regjerer, så holder man fortsatt litt fast i «det gode gamle». Men nå skinner solen og man kjenner at våren på vei, og plutselig får man lyst til å kaste ut helsorte antrekk, prøve ut nye farger og stiler, og rett og slett fornye seg litt.

Som en liten vårrengjøring, bare for seg selv.

Når man snakker om hårtrender, finnes det for hver sesong en hel drøss å velge mellom, og det er jo ikke sånn at man skal kaste seg på en trend bare fordi. Når det gjelder hår og sminke så er det alltid best å finne det som kler en, fremfor det som er det hotteste akkurat der og da.

Det som derimot er så fint med trender er at man kan la seg inspirere til å teste ut noe nytt, og kanske finne en ny frisyrefavoritt.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig frisyre for din ansiktsform

Mange av frisyrene under ble vist under moteuka for høst og vinter 2019, men bildene er jo allerede ute, og det er da ingen grunn til å vente så lenge med å la seg inspirere.

1. Strass

Dette er kanskje ikke en hverdagslook, men til festlige anledninger er strass i håret definitivt en vinner, mener Cosmopolitan. Dette kan gjøres på mange måter, og for noen dager siden stilte en av våre favoritt trendsettere Kate Bosworth på rød løper med en strassdekorert knute.

View this post on Instagram

All in the details ✨ @bridgetbragerhair 😘

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth) on

Og det bringer oss til neste punkt på listen:

2. Hårknuter litt utenom det vanlige

Alle elsker en hårknute, og den har nok reddet utallige dårlige hårdager. Men ved hjelp av et par klemmer der, en del rundt der, og kanske noen tvinnede deler der, så kan du enkelt gjøre den mye finere på 1-2-3.

Husk også at det alltid er finest om man skjuler strikket. Enten med en del av håret eller ved hjelp av en dekorativ hårstrikk.

3. Intrikate fletter

Om du ikke har lært deg å lage pariserfletter og fiskefletter ennå, så er tiden inne. Dette er en trend som er med oss videre fra ifjor.

Hos Tony Burch hadde modellene superlange fletter, og om man er ute etter samme look kan kanskje løshår være løsningen. Man kan velge mellom eksklusivt ekte hår, eller rimeligere, falske hårdeler. Så her kan man finne noe for enhver lommebok.

4. Rufsete bølger

Variasjoner av denne frisyren er stort sett alltid inne i trendbildet, og skal gi en uanstrengt og avslappet look. Det finne mange måter å fikse disse fryserene på, men den ekleste måten er å flette håret når det er halvtørt, sove med det, og slå ut flettene dagen etter.

Hvis du vil ha en mer kreppet effekt kan du flette tynne fletter superstramt, men for en mykere stil kan du flette løst med store deler.

5. Lave hestehaler

Stilrene og lekre lave helstehaler kom nedover catwalken hos Cushine et Ochs, og har definitivt potensiale til å danke ut den populære superhøye og superstramme varianten.

Her ble det brukt en tynn tråd, som matcher hårfargen perfekt til å feste helstehalen. Det lave hestehalen ble paret med midtskill.

View this post on Instagram

🕷

A post shared by LaQuan Smith- Designer (@laquan_smith) on