TRE GANGER OM DAGEN I EN UKE: «Satte på klokka og ble kåt i matbutikken. Skal ikke være lett».
TRE GANGER OM DAGEN I EN UKE: «Satte på klokka og ble kåt i matbutikken. Skal ikke være lett». Foto: Colourbox

Underholdning

Jeg onanerte tre ganger om dagen i en uke - dette skjedde

Jeg måtte sette på alarmen og ha post-it lapper på døra: «Husk å onanere før jobb».

Sist oppdatert

Jeg hentet inspirasjon fra episoden om underlivet i «Line fikser kroppen» på NRK og bestemte meg for å onanere tre ganger hver dag i en uke.

I episoden bestemte Line seg for å onanere tre ganger om dagen i en uke, for å sjekke hva som skjedde med humør og sexlyst. Det syntes jeg var en god idé og bestemte meg for å prøve det samme.

Det første jeg tenkte før jeg gikk i gang med denne testen var selvfølgelig; hvordan skal jeg få tid til dette? Herregud, jeg har jo knapt tid til å spise mat mellom slagene i hverdagen. Hvordan skal jeg finne tid til å onanere tre ganger om dagen?

Jeg ble rett og slett en mester på å planlegge. Her snakker vi egne avtaler i kalenderen på mobilen og post-it lapper på dørene i leiligheten: «Husk onanering før jobb!»

Sexlysten øker (kanskje litt for mye?)

To dager ut i denne testen hadde jeg femdoblet sexlysten jeg har til vanlig. Selv om det kan være deilig, så er det ikke alle situasjoner eller tidspunkt det passer seg å være sprengkåt (les: i barneselskap, på jobb, i matbutikken).

Det ble en jobb

Det tok ikke lang tid før onaneringen ble noe jeg følte jeg at «måtte» gjøre, fremfor noe jeg hadde lyst til. Fire dager ut i testen tålte jeg nesten ikke synet av vibratoren min, og det ble vanskeligere (og til tider umulig) å nå klimaks. #verdensproblemer

Jeg kom for sent til avtaler

«Hei, jeg kommer litt senere, fordi jeg forsov meg og så var t-banen forsinket». Det var flere tilfeller der jeg kom for sent eller måtte flytte rundt på avtaler. På plussiden så ble jeg veldig kreativ med unnskyldningene mine.

Jeg ble litt lykkeligere

Herregud, hvorfor onanerer jeg ikke oftere? Dette var jo en lykkeboost uten like! Jeg fikk ikke noen kommentarer om at jeg glødet av lykke i løpet av uken, men jeg følte meg generelt litt gladere, jeg klagde mindre og var mer positiv enn jeg vanligvis er.

Bedre enn gymmen

Du vet du har kost deg mye når du er støl i høyrearmen.

Man sover bedre

Jeg er ligger ofte lys våken i sengen og stresser med mine egne tanker rett før jeg sovner. Etter en liten kveldsøkt stresset jeg mindre før jeg sovnet, noe som resulterte i at jeg sov mye bedre.

Nesten som kaffe

Det sies at menn blir søvnige etter en orgasme, mens kvinner føler seg mer oppkvikket. Ingenting kan måle seg med en sterk kopp med flytende koffein for å få meg i gang om morgenen, men jeg vil tørre å påstå at jeg ble mer våken etter en økt før jeg skrudde på kaffetrakteren.

Denne saken ble første gang publisert 07/09 2018, og sist oppdatert 11/09 2019