ER DERE EKSKLUSIVE? Har du og partneren deres bestemt dere for å date eksklusivt, bør man slette datingappene på telefonen, mener flertallet i en ny undersøkelse. Æ'kke greit å sjekke utvalget på TInder når partneren har sovnet da!
ER DERE EKSKLUSIVE? Har du og partneren deres bestemt dere for å date eksklusivt, bør man slette datingappene på telefonen, mener flertallet i en ny undersøkelse. Æ'kke greit å sjekke utvalget på TInder når partneren har sovnet da! Foto: andresr / Getty Images

Relasjoner

På dette tidspunktet bør du slette datingappene dine

Ifølge flertallet av nordmenn i ny undersøkelse.

Publisert

Hvor lenge skal det egentlig gå før man sletter Tinder, Happn og Grindr, og forlate nettdating-universet til fordel for kjærligheten? Er du usikker på hva folk flest synes er riktig å gjøre, har vi noen interessante tall til deg.

915 norske nettdatere har nemlig svart på akkurat dette spørsmålet i en ny undersøkelse, utført av datingappen Happn.

De aller fleste, nærmere bestemt 57 prosent, svarer at de mener man skal slette datingappene sine når du og partneren har bestemt dere for å date eksklusivt.

For de som ikke er kjent med datingterminologien anno 2019, betyr det «å date noen eksklusivt» at man ikke lenger holder på med andre potensielle partnere samtidig.

Test deg selv: Hvor god er du på datingbegreper?

Enighet om å slette ved eksklusivitet

23 prosent svarer at de mener det er riktig å slette appen når man ikke lenger er interessert i å se andre, mens 6 prosent svarer at de bare sletter appen når partneren ber dem om det.

Les også: De mest populære yrkene på Tinder

Hele 59 prosent av de spurte oppgir at de også at de synes det er rimelig at partneren deres selv sletter datingprofilen sin når de har blitt enige om å date eksklusivt.

21 prosent sier daten bør slette appen når vedkommende ikke er interessert i andre profiler. Bare tre prosent synes det er greit at partneren beholder datingappene sine til man ber dem om å slette den.

Setter kontoen på pause umiddelbart

Selv om det hersker nokså stor enighet om at man skal slette datingapper når man bestemmer seg for å date eksklusivt, er det faktisk en del som velger å gjøre kontoen sin inaktiv med én gang de begynner å date noen. 15 prosent av de spurte oppgir dette svaret.

21 prosent velger å sette kontoen sin på pause mens de dater, selv om det ikke er eksklusivt, men beholder appen på telefonen.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!