Topp 10 hoteller i London

Hotellene du bør vite om i London.

London er en storfavoritt når det kommer til weekendturer. Nordmenn får ikke nok av den pulserende byen som frister med historiske severdigheter, utrolige shoppingmuligheter og spennende gastronomiske opplevelser. London har faktisk alt.

London and the River Thames


Foto: (iStock)

Les også: Denne byen vinner som Europas beste destinasjon.

Planlegger du en tur til våren og trenger et nytt overnattingsted?  Ifølge den anerkjente nettsiden TripAdvisor er dette Londons topp 10 hoteller å besøke i 2018.  

Her kan du se hele utvalget over hoteller i London!

Corinthia Hotel London *****

3849185_112_z

Et 5-stjernes hotell midt i London sentrum. Hotellet byr på mye mer enn luksuriøse rom. Her kan gjestene benytte seg av hotellets flotte spa, ta en treningsøkt på treningsentret eller ta en svømmetur i bassenget. En bedre kveld starter på en hotellets fire barer etterfulgt av en middag på en av de to restaurantene på hotellet.

Her kan du titte på flere bilder av hotellet. 

The Egerton House Hotel *****

00e09bef_z

Ser du etter et overdådig overnattingsted et steinkast unna Harrods og Harvey Nichols har du funnet det. Her kan du boltre deg på flotte rom med antikke møbler, originale kunstverk og lekre marmorbad. Det tilbys luksusbadekåper, toalettartikler fra Penhaligon’s, mineralvann, frisk frukt og blomster.

Situert i området Knightsbridge. Se flere bilder her.

The Milestone Hotel *****

523756_487_z

Milestone Hotel Kensington er et 5-stjerners boutiquehotell som er situert mellom de populære nabolagene Knightsbridge og Kensington i det sentrale London. Er du glad i grønne omgivelser? Dette hotellet ligger vendt mot Kensington Palace og slottshagen og bare 10 minutters gange fra grønne Hyde Park og Royal Albert Hall. 

Du kan se flere bilder av dette luksuriøse og populære hotellet her.

Vil du se etter mer budsjettvennlige hoteller? Søk her!

The Goring*****

3849185_112_z

The Goring er et 5-stjernes hotell som ligger under 1 km fra Buckingham Palace. Rett ved finner du butikker på Sloane Square og for litt kulturelle omgivelser trenger du heller ikke å bevege deg langt. TATE britain og Parlamentbygget befinner seg like ved. 

The Goring ligger under 5 minutters gange fra stasjonen Victoria, som tilbyr utmerkede transportforbindelser.

Her kan du titte på flere bilder og prisene på hotellet.

The Montcalm London Marble Arch *****

17700_145_z

Vil du bo i nærheten av Hyde Park og Oxford Street har du funnet hotellet for deg.

Nyt en bedre middag på hotellets to restauranter: Crescent Restaurant and Lounge eller The Grill. Du har i tillegg tilgang til et spa-anlegg med boblebad, badstue og dampbad. 

Her kan du se mer av dette hotellet.

Her finner du flere hoteller i alle prisklasser i London!

COMO The Halkin *****

9ec6d1a2_z

Dette glamorøse 5-stjernes hotellet ligger midt i London sentrum – 10 minutters gange fra butikkene i Knightsbridge og rett ved Hyde Park.I tillegg til å tilby elegante rom, treningsenter og spa kan du som gjest nyte et fantastisk måltid på hotellets Michelin-stjerne restuarant, Ametsa.

Her finner du mer informasjon om hotellet.

Haymarket Hotel, Firmdale Hotels *****

1653152_134_z

Er du i London for å se en musikal eller et teaterstykke, kan dette være hotellet for deg. Situert i hjertet av Londons teaterdistrikt,  som nabobygningen til Theatre Royal. I området finner du en flust av restauranter, barer og andre utesteder.  

Se flere bilder av de ulike rommene på hotellet her.

The Beaumont *****

9f163f81_z

Hotellet som ligger i bydelen Mayfair, drives av de anerkjente restauranørene Corbin & King, og de eier berømte Wolseley i London.

De populære spisestedene på hotellet The American Bar og The Colony Grill Room er ofte fulle av både turister og lokabefolkningen.

Glad i shopping og kulturelle opplevelser? Selfridges og Hyde Park ligger en kort spasertur unna, samtidig som du kommer deg enkelt til teatre, kunstgallerier og luksuriøse butikker med undergrunnsbanen eller bil.

Les mer om hotellet her.

Taj 51 Buckingham Gate, Suites and Residences

dfbdd501_z

Her får du luksus for pengene selv om overnatting her ikke er billig.
De eksklusive suitene på 51 har blitt tildelt 5 røde AA-stjerner. 51 Buckingham Gate som blant annet tilbyr 3 restauranter og spa kombinerer privatliv med 5-stjerners luksus.

Michelin-stjernerestauranten Quilon serverer retter fra sørvestkysten av India, mens Bistro 51 tilbyr et utvalg av internasjonale retter tilberedt med sesongens ferske råvarer. The Library serverer økologisk frokost hver dag.

Du må ta en titt på de unike suitene på hotellet.

The Connaught *****

ea399a5e_z

For den ultimate kjendisfølelsen booker du et rom på dette hotellet. Det berømte og elegante hotellet ligger i det eksklusive området Mayfair. Som gjeste kan du nyte et herlig måltid på hotellets restaurant med Michelin-stjerner eller senke skuldre på et holistisk spa.

Er du en reell mat-entusiast? Restauranten Hélène Darroze serverer deilige retter som er inspirert av lokale smaker fra sjefskokkens hjemland, Frankrike. Restauranten har i tillegg vunnet 3 AA-rosetter og 2 Michelin-stjerner.

Les mer om hotellet her.

Hvor skal du bo i London? Finn ditt overnattingsted her1

LES OGSÅ:

4 STORBYER DU BØR BESØKE

DET BESTE AV KROATIA

LES OGSÅ