Oslo hoteller

Dette er noen av våre Oslo-favoritter.

Nå som vi kan skryte av tropevarme og en herlig sommer i siktet, kan det være fristende med en liten miniferie i hovedstaden.

Det er ikke mye som skal til for å senke skuldrene og føle at du har fått koblet av.

En eller to netter på hotell kan være det eneste du trenger.


Derfor elsker vi Oslo

Turister fra hele verden strømmer til Oslo og forelsker seg i hovedstadens arkitektur, fantastiske naturområder, vakre strender, småøyer, spennende restauranter og kult byliv. Oslo byr på det meste og er i vinden som aldri før.

Bo her:

THE THIEF

c112aa04_z

Prisvinnende luksushotell som alle bør besøke en gang i livet. Dette er eleganse, komfort og velvære på sitt beste!

Ingenting er overlatt til tilfeldigheter på Petter Stordalen sin perle på Tjuvholmen, og du får kun det beste når du booker en overnatting på The Thief. Les mer om vår natt på The Thief her.

Ta en titt på flere bilder og priser her.Skjulte perler

Beveg deg unna sentrum og besøk områder som Tøyen, Sørenga, Grûnerløkka, Kampen og Barcode. Dette er områder der du finner noen av byens mest populære skjulte perler.

Her er noen av våre beste tips – hva er dine?

Det er ingenting som gir deg en bedre start på dagen enn en luksus-frokost eller tidlig lunsj. Vi kan anbefale Paleo i Rosenkrantz gate 1. En deiligere buffet med alt du måtte ønske deg av mat og drikke, skal du lete lenge etter.

Vi elsker Miss Sophie som på rekordtid har blitt en av de mest trendy stedene for brunch!

Andre steder for god frokost/ lunsj:

 • Rust
 • Bølgen & Moi Briskeby
 • Oslo Raw
 • Grådi
 • Grand Hotel
 • Sentralen

Bo her:

Hotel Continental

a8240fc6_z

Vil du bo midt i hjertet av Oslo, med både Karl Johan og Aker Brygge som nærmeste naboer er det her du bør unne deg din miniferie. Det er også på dette hotellet du finner den historiske Theatercaféen som har vært Oslos mest populære spise- og møtested i over 100 år, ikke minst blant skuespillerne på Nationaltheateret.

Se flere bilder av dette hotellet her.

Frister det med Oslo-tur? Sjekk flere hoteller her!


Mange aktiviteter og severdigheter

Du kan traske til fots, ta buss, trikk eller leie bysykkel. Prøv gjerne sykkel som gir deg en unik mulighet til å utforske byen på en sporty og billig måte.

Ta turen innom Torggata som på sommeren byr på en rekke kule restauranter og uteserveringer.

Telthusbakken er verdt et besøk om du vil komme deg bort fra byen kjerne og oppleve trehusidyll.

Kjøp deg is ( f.eks hos Gutta på Haugen) og gå langs Akerselva. Du får plutselig oppleve en helt ny side av hovedstaden. Parker, kafeer, urbane og kule byggninger.

Mathallen og Vulkan-området er like ved Akerselva, og du kan derfor sette deg ned for en matbit og et glass på en av de mange restaurantene. Dette hotellet ligger perfekt til om du skal tilbringe tid ved Mathallen og Grünerløkka.

Føler du for å nyte sommeren på en strand og bade? Oslo har mange strender og bademuligheter midt i byen. Mange velger likevel å slippe unna de verste folkemengdene ( Huk og Sørenga) og dra ut med båten til  en av Oslos mange øyer. Her finner du en flust av valgmuligheter og en deilig soldag på f.eks. Hovedøya eller Langøyene gir deg et avbrekk fra byens hektiske hverdag.

Bo her:

Hotel Christiania Teater

33fc2d94_z

Superkult hotell midt i Oslo sentrum. Gangavstand til Nationaltheateret, Karl Johan, Aker Brygge og Stortinget. Du befinner deg også rett ved siden av noen av byen kuleste cocktailbarer og restauranter, slik at du slipper taxi og lange spaserturer fra og til hotellet.

Ekebergparken bør oppføres på din liste. En kul park med unike skulpturer og en nydelig utsikt over Oslo.

Frognerparken er alltid verdt et besøk om du vil slippe litt unna menneskemengden. Her kan du brette ut piknikteppet, slenge deg ned på uteserveringen eller bare tusle rundt og beundre Vigelands skulpturer.

Har du barn med deg så ta turen innom Frognerbadet og prøv et stup fra 10-meteren.

Bygdøy er verdt et besøk om du er interessert i historie. Her kan du blant annet besøke Vikingskipshuset, Kon-Tiki museet og Norsk Folkemuseum. Det er heller ikke feil å se de fantastiske villaene i de idylliske omgivelsene.

Befinner du deg på Bygdøy er du nødt om å ta turen innom Lille Herbern! Om du mangler sommerfølelsen får du den garantert her!

Operaen må oppføres på listen, i hvert fall nå som det er så mye som skjer rundt Barcode-området og Sørenga. Du kan fylle en halv dag med både  severdigheter før du tar deg en velfortjent matpause på en av de mange restaurantene på Sørenga. Glad i pizza? Sjekk ut Cargo!

Har du gode Oslo-tips? Send de gjerne til oss!


First Hotel Grims Grenka

68657_115_z

Etter en shoppingrunde på enten Aker Brygge eller Karl Johan, kan du koble av på en av de deilige loungesofaene på takterrassen til designerhotellet Grims Grenka. Bestil deg en Aperol Spritz og nyt sommersolen sammen med din kjære.

Lyst på deilig sjømat? Solsiden ligger ved Akershus festning. Her slipper du kanskje unna de verste folkemengdene.

Unner du deg en miniferie i hovedstaden, bør du også unne deg litt luksus. Begynn kvelden med et glass bobler på The Thief Roof! Her får du både en nydelig utsikt over byen og mulighet til å migle med Oslo- fiffen.

Spa i fokus

Det har gått rykter om The Well siden det store spa- og velværesenteret på Sofiemyr utenfor Oslo åpnet i desember 2015. Og nei, alle må ikke gå nakne.

A post shared by The Well (@thewellspa) on May 23, 2018 at 6:21am PDT

Lengter du etter en fulldags avkobling fra telefonen, sosiale medier og omverdenen generelt, er dette stedet å reise. Faktisk er det påbudt å legge igjen mobilen i garderoben før du går inn.

Inne på The Well er det både varme kildebad, kaldkulper, jaquzzi og en rekke badstuer. Faktisk er senteret så stort at det er lett å gå seg bort, og de besøkende får tilbudt omvisning dersom man ønsker det. Det tilbys også luksuriøse ansiktsbehandlinger, massasje, manikyr og pedikyr.

Se listen over hoteller i Oslo her!

Spise og drikke

Moderne brasserier, smakfulle fiskerestauranter,  spennende cocktailbarer, gourmet som møter kortreist norsk mat. Oslo tar deg på en gastronomisk reise over hele verden og det er kun smaksløkene og lommeboken som avgjør hvor du vil spise og drikke.
Dette er noen av våre favoritter:
 • Balthazar
 • Vippa
 • La Benjamin
 • Territorie
 • Piscoteket
 • Sawan
 • Nedre Foss Gård
 • Kampen Bistro
 • Galt
 • Grilleriet
 • Grefsenkollen


Bo her:

Grand Hotel Oslo

8209_395_z

Du kan ikke påstå at det ikke frister å booke en overnatting eller to på ikoniske Grand Hotell?
Her kan du benytte deg av de fleste fasilitetene som man assosierer med et luksushotell.
Nydelig spa, badebasseng, takterrasse, restaurant og lekker bar midt på Karl Johan!

Noe i glasset?

Romantisk vinbar eller spennende cocktailbar med de kuleste drinkene? Oslo har begge deler!

Under har vi listet steder verdt et besøk!

A post shared by *ISM Oslo (@ism_oslo) on Jan 6, 2018 at 8:15am PST

 • Cru Vinbar
 • Champagneria
 • Veritè
 • Vineria Ventidue
 • Vinkjelleren på Grand Hotel
 • Himkok
 • Izm
 • Nedre Løkka CoctailBAR
 • Pigelle
 • The Thief


Frister det med Oslo-tur? Sjekk flere hoteller her!

LES OGSÅ