Hotel Norge åpner igjen

Bergens største hotell skal bli byens nye møteplass.

Hvorfor dra til utlandet når sommeren i Norge er så fantastisk? Hva med å besøke en av Norges aller mest sjarmerende byer?

Bergen er pakket med sjarm, herlig atmosfære, storslått natur og historisk arkitektur. Ta en kjærestetur,venninnetur eller familietur til byen mellom de syv fjell og unn deg litt luksus ved å booke overnatting på dette nyrenoverte hotellet!

Designed by Concrete. Copyright MIR (3)

Hotel Norge by Scandic

Helt siden 1885 har Hotel Norge by Scandic vært et møtepunkt for både bergensere og turister fra ut- og innlandet.

Etter to år med renovering, en prislapp på over 600 millioner kroner, åpnet hotellet endelig dørene og du kan være blant de første til å booke en overnatting. Sjekk ledighet og priser her.

Hotelldirektøren, Lise Solheim Haukedal ser frem til at både innbyggere og turister får oppleve Bergens nye stolthet og håper at Hotel Norge skal bli byens nye møtepunkt.

–  Hotellet har en helt unik beliggenhet og er som en institusjon å regne i Bergen. Vi ønsker derfor at dette skal bli noe mer enn bare et hotell. Det skal bli en moderne møteplass som syder av liv i alle etasjer – vi skal rett og slett gi storstuen tilbake til bergenserne, sier hotelldirektør Lise Solheim Haukedal.

Designed by Concrete. Copyright MIR (5)

Her kan du se flere bilder og få mer informasjon om hotellet.

Det blir Scandics andre signaturhotell i Norge. Signaturhotellene preges av en unik karakter, design og konsept, noe som innebærer at Hotel Norge får beholde sin egen identitet og særegenhet.

Hotel Norge har store ambisjoner om å bli en favoritt blant bergensere og turister.

– Vi skal være det ledende hotellet i Bergen og på Vestlandet. Derfor vil vi fokusere på å skape gode opplevelser for gjestene. Dette skal være et hotell for de som ønsker det lille ekstra, forklarer hotelldirektøren, som gleder seg til å åpne dørene for lokale og internasjonale, sier hotelldirektøren Haukedal

Kulinariske opplevelser i verdensklasse

Designed by Concrete. Copyright MIR (1)

Hotell er ikke lenger bare et sted vi overnatter. Vi ønsker en god natts søvn i tillegg til herlig atmosfære, god beliggenhet, servise og ikke minst gode spisemuligheter. Nordmenn er stadig mer opptatt av mat og drikke og er på utkikk etter spennende konsepter og restauranter under ferieopphold. Det skal være en opplevelse og fryd å spise og drikke når skuldrene er senket. Skal du unne deg en bedre lunch, bunch eller middag, sørger Hotel Norge for nettopp dette.

Det er ingen ringere enn mesterkokken Ørjan Johannessen er hotellets Chef Advisor, kjøkkensjefen Tore Espenes og tidligere Bocuse d’Or vinner, Ørjan Johannessen som skal tilby bergensere og tilreisende kulinariske opplevelser i verdensklasse. Johannessen forteller at han sikter høyt for å gi gjestene restaurant- og matopplevelser helt utenom det vanlige.

– Kjøkkenet er selve hjertet i hotellet, og her skal vi lage unike matopplevelser. Til dette vil vi bruke de beste råvarene i sesong fra lokalområdet samt inn- og utland, og våre konsepter sprer seg med smaker fra hele verden, sier Johannessen.


Hovedfasiliteter

Som gjest på Hotel Norge by Scandic kan du velge mellom 415 gjesterom, 2 restauranter og 2 barer, nattklubb, treningsenter og boblebad for å nevne bare noen fasilitetene.

Er du på tur med familien, tilbyr hotellet både barnevakt på rommet i tillegg til barnepass.

Hvorfor ikke overraske kjæresten eller venninnen med et helgopphold på dette fantastiske hotellet?

Se flere bilder og sjekk priser her.

LES OGSÅ