Her er hotellene kjendisene besøker

På disse luksushotellene kan du møte på din favorittkjendis.

Tenk deg dette scenarioet: du ligger på solsenger og nyter en deilig og kald Aperol Spritz, og plutselig ser du at Leonardo DiCaprio spaserer rett fordi deg og legger seg på solsengen ved siden av!

Selfie-time eller?

Det er noen destinasjoner og hoteller som appellerer til kjendiser mer enn andre. For å sikre seg det beste av det beste, privatliv og en avslappende ferie booker stjerner seg inn på hoteller de vet vil sikre dem nettopp dette. Kanskje du også skal booke et opphold på et av disse fantastiske hotellene?

Le Sirenuse, Italia

12066_52_z

Om det er ett hotell som dukker opp på de fleste Instagrad-feeds, så er det La Sierenuse. Dette er et av Amalfiskystens lekreste hoteller og det er ikke rart at stjerner som Sienna Miller, Reese Witherspoon og Eddie Redmayne senker skuldrene og nyter en bedre ferie nettopp her.

Se flere bilder av dette spektakulære hotellet her.Belmond Villa San Michele, Italia

38293489

Når Kim Kardashian og Kanye West skulle velge sted for sitt bryllup i 2014 falt valget på denne eventyrlige eiendommen med panoramautsikt over vakre Firenze. Det tidligere klosteret som ligger på en bakketopp omringet av frodige hager, vil imponere de fleste. Her føler du deg virkelig som VIP!

Du er nødt om å klikke deg gjennom bildegalleriet!

Her kan du søke flere hoteller og destinasjoner!Bulgari Hotel Milan

81f22e5b_z

Vil du møte på modellene Bella Hadid eller Lily Aldridge, bør du booke en overnatting på dette fabelaktige hotellet i vakre Milano. Det ekslusive hotellet er situert ved Via Montenapoleone, den viktigste handlegaten i Milano. Hvis det er ett sted du kan føle deg som Gossip Girl og møte på en mann som kler seg som Chuck Bass, så er det her!

Det er her moteeliten møtes for å ta en drink mellom moteshowene under Milan Fashion Week.

Her kan du titte på flere bilder av  dette raffinerte hotellet!


Hotel Du Cap-eden-roc

hotel-du-cap-eden-roc-sunset-eden-roc-pavilion

Den Franske Rivieraen er aldri feil og dette hotellet byr på det beste av det beste. Her møtes glamour med moderne luksus midt i hjertet av Antibes.

Hotellet byr på fantastiske svømmebassenger med naturlig saltvann, fem tennisbaner, butikk, spa og to restauranter. Hele hotellområdet er som tatt ut av en Hollywoodfilm og det er derfor ikke rart at kjendiser som Orlando Bloom, Katy Perry og Victoria Secrets-modeller ferierer nettopp her.

Se flere bilder av dette spektakulære hotellet.


Grand Hotel Tremezzo

f0ac68e7_z

Er du en James Bond-fan vet du kanskje at Casino Royale ble balnt annet filmet nettopp her.

Med en fantastisk utsikt over Comosjøen, moderne velværesenter, mange spisesteder med herlig italiensk mat og flere inne- og utendørsbassenger er dette favorittstedet til Natalie Portman, Gwen Stefani og Edward Norton bare for å nevne noen.

George Clooney, som eier en sted ved Comosjøen, pleier å stikke innom for en drink og en matbit her også. Hvis ikke det i seg selv er et godt argument for minst en overnatting her, så vet ikke vi.

Her kan du finne mer informasjon om hotellet.


Belmond Hotel Cipriani

7eefd366_z

 En sjult perle i hjertet av Venezia! Dette hotellet er alt og mer av hva du drømmer om når du besøker den magiske byen i Italia.

Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Meryl Streep, Leonardo DiCaprio og Brad Pitt er hyppige gjester og vi skjønner hvorfor!

Dette femstjernershotellet tilbyr alt fra utendørsbasseng, tennisbane, velværesenter, luksuriøse rom og en uslåelig beliggenhet og utsikt!

Her kan du se flere bilder av hotellet.


Mykonos Grand Hotel And Resort

b3762406_z

Den greske øya er en favoritt både blant nordmenn, så vel som Hollywood-kjendiser. Mykonos sitt azurblått hav, kritthvite strender og fantastiske arkitektur tiltrekker til seg tusenvis av tusenvis av turister hvert år. Har du planer om å besøke Mykonos, bør du sjekke ut dette fantastiske hotellet.

Kun 1 minutt unna stranda, helsesenter, gourmetmat og utsikt som kan ta pusten fra deg er dette et magisk sted å våkne opp i.

Du er nødt om å se flere bilder av dette hotellet.

Søk flere hoteller og destinasjoner her!

LES OGSÅ:

6 ROMANTISKE HOTELLER

TOPP 10 I LONDON

DETTE ER EUROPAS BESTE BY

LES OGSÅ