6 romantiske hoteller

La deg forføre av disse hotellene.

Det er lite som er like deilig som et herlig hotellopphold i luksuriøse omgivelser. Har du spart litt penger og skal unne deg litt romantikk og luksus?  Da bør du ta en titt på disse seks hotellene.

Piff opp forholdet eller finn igjen gnisten her:

Royal Mansour Marrakech

Untitled-1

Gjestene på dette 5-stjerners hotellet pleier skjeldent å forlate rommene sine under oppholdet. Hvorfor skulle de ha behov for det, da rommene er utstyrt med alt du måtte trenger og mye mye mer. Vil du likevel gå ut og nyte hotellet kan du spise en bedre middag på en av de 4 restaurantene på stedet. I tillegg har hotellet 3 barer, spa- i tillegg til et utendørs – og innendørsbasseng.

Se flere bilder av dette luksuriøse hotellet her.


La Bastide de Gordes Palace

2

Her kommer du til å føle deg som VIP!

Det eksklusive hotellet gjennomgikk en totalrenovering i 2017, og ble tildelt Palce – utmerkelsen i 2016. Utsikten, den frodige hagen, restaurantene, bassengene og spaet vil gjøre ditt hotellopphold både unikt og romantisk.

Se flere bilder av dette 5-stjerners hotellet her.

Les også: 4 storbyer du bør besøke


Il Sereno Lago Di Como

3

I motsetning til mange andre hoteller rundt Como-sjøen, er Sereno satset på minimalistisk og ultramoderne stil.

De lekre suitene er innredet i en skandinavisk stil, der ingenting er overlatt for tilfeldigheter, men det er utsikten som stjeler oppmerksomheten. Se soloppgangen eller solnedgangen med din kjæreste og vi kan garantere at dere finner gnisten i forholdet.

Hotellet tilbyr i tillegg romantiske aktiviteter som kokkekurs for par eller romantiske båtutflukter.

Ta en nærmere titt på hotellet her.


The Resort at Pedregal

4

Det blir ikke mer romantisk enn dette. Alle de 118 rommene er innredet med en romslig terrasse og boblebad mot en utsikt som vil ta pusten fra deg. Er ikke det romantisk nok kan du leie en privat båt og dykke i det praktfulle vannet i Cabo, San Lucas eller leke deg på hotellets store området bestående av 4 utendørsbassenger, egen strand, spa og flere restauranter.

Her kan du se flere bilder av hotellet.

Søk etter hotell HER!


Shangri-La Hotel Paris

5

Paris er alltid en god ide, og selv om “kjærlighetsbyen” er fylt med romantiske hoteller, topper Shangri-La listen over de mest populære.

I tillegg til den herlige arkitekturen, beliggenheten og fantastiske hagene finner du også to Michelinstjerne-restauranter, et spa, innendørs basseng og treningsenter.

Utsikten mot Eiffeltårnet er praktfullt og bør oppleves en gang i livet.

Se flere bilder av dette hotellet her.


Soneva Kiri

6

Vil du oppleve noe helt unikt, bør du sjekke inn her!
De unike villaene med hver sin evighetsbasseng, solseng område, terrase og helt fantastiske bad som både er inne og ute, vil kunne piffe opp romantikken hos de fleste. Spis en middag høy oppe i et tre eller se en kinofilm ute i tropiske omgivelser.

Se flere bilder av dette flotte hotellet her.

Husk leiebil til ferien! Klikk her for å sammenligne priser fra alle de kjente selskapene!

Les også:

Topp 10 hoteller i London

Derfor elsker vi Mallorca

LES OGSÅ