KOSELIG TRADISJON: Alle elsker påskeegg, men hvordan pimper du opp egget ditt, sånn at kjæresten din får en påskegave han aldri vil glemme? Vi har noen tips.
KOSELIG TRADISJON: Alle elsker påskeegg, men hvordan pimper du opp egget ditt, sånn at kjæresten din får en påskegave han aldri vil glemme? Vi har noen tips. Foto: Johner Images / Getty Images

Påskefeiring

Dette legger du i påskeegget til han

Planlegger du å overraske fyren du er ekstra glad i med et spesiallaget påskeegg i år? Her er våre beste forslag til morsomme ting å fylle det med!

Publisert Oppdatert

Et påskeegg kan være en hyggelig liten gave for å gi typen oppmerksomhet i anledning påsken, men vi kan alle trenge litt inspirasjon innimellom til hva i alle dager man kan putte inni!

Alt etter hva lommeboka di tillater og hva interessene til typen din er, kan du skreddersy et helt rått påskeegg som kommer til å gi deg flust med kjærestepoeng og la deg gå inn i historien som råest noensinne.

Her er våre beste tips!

Til den turglade

Fyll et påskeegg med Kvikklunsj, Solo og alt du kan finne av turrelatert snacks. Han skal jo mest sannsynlig tilbringe dagesvis på ski eller i skogen.

Kjøp en kul ny lue (eller strikk en selv hvis du er rå på håndarbeid), sleng med et par nye solbriller og en solkrem - og hva med å legge ved en sammenleggbar grillpinne?

Til livsnyteren

Påskeegget til livsnyteren inneholder selvfølgelig alt det diggeste påskegodteriet du kan finne. Er typen din glad i alkohol, kan du jo finne frem favorittene hans på denne fronten, eller la ham teste ut noen spennende nye øltyper. Blir det for mye å legge inni et påskeegg, kan du mekke en påskeinspirert goodiebag hvor du legger alt sammen oppi.

La ham kose seg med magasiner eller annet godt lesestoff, finn ut størrelsen han bruker i boxershorts og sokker, og kjøp noen av god kvalitet. I tillegg er spill i reisestørrelse morsomt å ha med på tur, enten det er til hytta, på flyet eller bare hjemme foran peisen.

Til gameren

Selv om han kanskje skal tilbringe påsken på The Gathering, er det koselig å lage et påskeegg som gjør ham ekstra godt rustet for lange spilledager.

Fyll påskeegget med sjokolade og smågodt, som gir etterlengtet energi, og selvfølgelig energidrikk.

Alle trenger en ny, morsom musematte innimellom, og hva med å legge ved en reisetannbørste med tannkrem?Her er det også muligheter for å få inn litt nye klær hvis du har budsjettet til deg - vi går for en digg kosebukse og komfortable t-skjorter.

Energidrikk (kan eventuelt legges ved siden av i en større goodiebag om det ikke får plass i egget)

Når han kommer hjem igjen, kan det være greit med et gavekort på håndmassasje fra deg, for hvem blir vel ikke litt støle i fingrene etter dagesvis på The Gathering.

Til krimelskeren

Fyll påskeegget med snacks, potetgull og popcorn. Legg ved kinobilletter til det skumleste/mest spennende som går akkurat nå, eller kjøp et abonnement på en streamingtjeneste dere ikke har tilgang til per dags dato.

Selvfølgelig må en god krimbok med, det blir tross alt noen late ettermiddager, forhåpentligvis i solveggen.

Til treningsnerden

Han trenger alltid nye treningssokker, dusjgelé som han kan ha med seg i treningsbagen og en treningsdagbok.

Fyll påskeegget opp med proteinbarer, og kanskje en smart treningsstrikk.

Er du i det ekstra gavmilde hjørnet, kan du jo legge ved et gavekort på en morsom treningstime - enten med deg selv og noe dere kan gjøre sammen eller på senter. Er lommeboka litt slunken, kan du pønske ut masse morsomme parøvelser dere kan gjøre.

Enhver treningsfantast trenger en liten massasje i ny og ne, så gi ham et gavekort på en massasje du kan gi ham!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!