Whimsical og Mena til filmen

Whimsical hadde som målsetning å lage årets sommerhit. Nå kan det gå i oppfyllelse, etter at duetten med Maria Mena går til filmen - og på video.

Publisert

(SIDE2): «Everytime» skal nemlig fronte den norske ungdomsfilmen «Tommy's inferno» som skal lanseres på Quart-festivalen i sommer.

- Filmmakerne var på utkikk etter en kul låt som reflekterte at hovedpersonen, 16 år gamle Tommy, går gjennom et tøft parti av livet. De fikk høre om «Everytime», og den passet perfekt. Ut fra klipp og hva jeg ellers vet, skulle man tro låten var lagd for filmen, sier Whimsical til Dagbladet.

- En regissørs drøm

I går var han og Mena to i et studio ved Akerselva og spilte inn videoen til låten. Videoen veksler mellom at Whimsical - alias Jo Morten Weider - ser på filmen på tv, og så ham og Mena i fullstendig hvit studiosetting.

Videoens regissør, Bjørn Opsahl, mener den 24 år gamle rapperen har vært heldig:

- Det er sjelden at et så stort sangtalent ser så bra ut som Maria gjør. Hun oppfyller enhver regissørs drøm, sier han til Dagbladet.

Samarbeidet mellom dem begynte med at Jo spurte Maria Mena om hun kunne lage refreng til en låt. Hun så gjorde. Singelen ble sluppet 4. april, og førstkommende mandag kommer albumet «The Glow».

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.