Foto: Bonnier/Faksimile The Sun

Toppløs Triana gir UK-boost

«Ooh-la-la Madcon», sier The Sun, med vann i munnen.

Publisert

(SIDE2): I Norge har «Liar» allerede gått sin seiersgang for Madcon, men i England er dette den nye oppfølgeren til deres landeplage «Beggin'». Tshawe og Yosef ser ut til å få en ny britisk hit, ettersom «Liar» er listet på de fleste viktige musikkstasjoner, blant annet BBCs meget innflytelsesrike Radio 1, som begynte å spille den for to dager siden.

Det skader heller ikke med oppsving fra Englands populære og notoriske tabloidavis The Sun, som har fått skjermbilder fra den usensurerte versjonen av musikkvideoen. Her er Triana Iglesias toppløs sammen med sine venninner, og forsøker å kaste spionerende Madcon ut av garderoben.

The Suns' journalist skriver «ooh-la-la Madcon» og mener bildene skildrer alle skolegutters fantasier og gir «vann i munnen». Men hun minner om at dette ikke dreier seg om en B-film eller pornofilm.

SE TRIANA OG MADCON-BILDENE THE SUN ELSKER

- Ja, det en x-rated-versjon med flashing, og én mer anstendig, tildekket video, sa Triana til 730.no i forbindelse med «Liar».

- I den usensurerte er jeg toppløs og ganske naken, sammen med to av mine bestevenninner, og det var utrolig funny å spille inn de dusjscenene. Det hele ble litt absurd. Yosef og Tshawe skulle komme inn og dra av oss håndklær, og det blir så fjernt når noen du kjenner skal gjøre det.

Offisielt er «dirty»-versjonen kun i salg som nedlastning til telefon.

«Liar» kommer i salg i England 23. februar, og endel av The Suns lesere vil nok kjøpe den. «Beggin» var i topp 10 på den britiske salgslisten i 8 uker.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!