Foto: (Øystein Nustad)

Sex, drap og Frøken Norge-hjelp

Ung rapper med dramatisk debut. Se video.

Publisert

(SIDE2): I den norske rapundergrunnen har A-Lee lenge vært en som har fått tommelen opp fra alle kanter, blant annet via tidlig bransjeklapp på skulderen fra by:Larm, kontrakt med Tommy Tee og flere gjesteoppdrag for andre artister.

Dramatisk video
Til tross for en lang CV, er Oslo-gutten kun 21 år, og det er nå han slipper den første solosingelen, «Bump Off», akkompagnert av en lekker, dramatisk video.

Her har han med den tidligere Frøken Norge-deltakeren og Vi Menn-favoritten Tilde Karlsen fra Sandefjord. A-Lee har få kommentarer om innsatsen til den 20 år gamle glamourmodellen, annet enn at hun er en «voksen og proff».

SE A-LEE OG TILDE KARLSENS NYE VIDEO!

- Godt å være tilbake
- Først og fremst så vil jeg si at det er godt å være tilbake, selv om det høres breialt ut i og med at jeg ikke har gitt ut noe offisielt før, men det er sånn jeg føler det, forteller Ali «A-Lee» Pirzad-Amoli til 730.no.

- Jeg har brukt god tid på ting for å være sikker på hva jeg egentig driver med. Det har vært mye snakk om hva som skjedde med Tommy Tee og min plass som artist på Tee Productions, osv, og jeg kan bekrefte at jeg lenger ikke er på TP, men det er ikke noe dårlig stemning mellom Tommy og meg. Jeg antar at folk skjønner det i og med at jeg er med på hans første singel «Keep Talking» fra Studio Time, selv om låta hovedsakelig handler om at Tommy er en drittsekk. Vi kommer nok til å jobbe sammen i fremtiden.

Har slanket seg
De som har fulgt A-Lee i en stund, merker ikke bare at han har blitt flinkere til å rappe, han ser også veldig godt ut om dagen.

- Jeg fikk mange kommentarer om at jeg hadde blitt så tynn etter «Keep Talkin'»-videoen. Måten folk tok det opp på var som om de ville spørre meg om jeg tok drugs, men jeg og min fastlege kan bekrefte at jeg har gått ned på en sunn og frisk måte. Jeg trente mye og spiste riktig. I feel good!

Annerledes, norsk rap
Hvis du synes A-Lees video er annerledes enn det du er vant til når det kommer til norsk rap, så er det med meningen.

- Regissøren Farzad Bayat har laget en musikkvideo som er spesiell på sin måte, på en veldig positiv måte. Vi ville gjøre noe annerledes enn hva folk vanligvis forventer, og den passer veldig bra med låta. Jeg føler at vi klarte det, konkluderer den unge artisten fornøyd.

Se A-Lee i aksjon med Mira Craig om Madcon

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.