Se Springsteen snakke ut

The Boss møter svært sjelden pressen, men søndag gjorde han et unntak da han var i Oslo. Se det eksklusive intervjuet i sin helhet her.

Publisert

(SIDE2): - Konserten i Norge var svært bra og det var kult å se norske fans igjen. Publikum der var fantastiske, så nå er det opp til svenskene, sa Springsteen til Aftonbladet da han kom til Sverige etter søndagens konsert i Oslo Spektrum.

Eksklusivt
Etter lydsjekken i Spektrum gjorde Springsteen noe så sjeldent som å stille opp for pressen på et lengre intervju.

Å komme så nær sjefen sjøl er noe både fans og journalister drømmer om, men de færreste får oppleve. TV 2 filmet hele seansen med Springsteen i Oslo Spektrum søndag, og du kan se den i sin helhet ved å klikke i videovinduet over.

Slike intervjuer med Bruce Springsteen er sjelden vare, så dette er en virkelig eksklusiv godbit for fansen. Du kan også se intervjuet ved å følge lenken under.

Side2 TV: Bruce Springsteen snakker ut

Populær i Norge
Springsteen er så populær i Norge om dagen at hvert tiende eksemplar av hans siste studioalbum «We shall overcome – The Seeger Sessions» selges her, en statistikk som selv sjefen sjøl legger merke til.

- Folk snakker om hvor mye plata selger i Norge, det er helt ekstremt, sier han i intervjuet.

Så er du en av de mange som har fått opp øynene for Springsteens musikk finner du et sjeldent nært møte med han i videovinduet over.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!