Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Øver i skjul med jenteband

Fire av Norges mest kjente kvinnelige artister danner superkvartett - for en kveld!

Publisert

(SIDE2): Men Tone Damli Aaberge (21), Lise Karlsnes (29), Marion Ravn (25) og Mira Craig (27) skal stå på scenen sammen i kveld, onsdag i den gamle operapassasjen ved Youngstorget, Oslo. I går møttes de i hemmelighet for å øve, men ønsker ikke å kommentere samarbeidet overfor VG.

- Vi har satt sammen denne gruppen for en kveld, kan du si. Det er jo et fantastisk firkløver, sier Petter Stordalen til avisen.

Kun for inviterte
Hotellkongen er vert for onsdagens konsert hvor et publikum på 700 personer er spesialinvitert. Anledningen er Stordalens og Christian Ringnes' åpning av et nytt hotell i operapassasjen.

- Hele kvelden er viet til sterke kvinner. Vi åpner Norges største fotoutstilling med en rik samling damer. Da ønsker vi selvsagt Norges største artister. Det blir en kveld med girl-power fra gulv til tak. Vi er stolt av at disse fire vil komme på samme scene for one night only, fortsetter Stordalen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Taus om pris
Hva kveldens arrangement koster, og hvilken pris Stordalen må ut med for å få samlet Aaberge, Ravn, Karlsnes og Craig, ønsker han ikke å kommentere. Men til VG sier festarrangøren at han er glad det ikke er hotellåpning hver uke!

At det blir fest er det ikke i tvil om, Stordalen beskriver arrangementet som lille julaften på sin Twitter-side:

- Lille julaftenfølelse: I morgen åpner Ringnes og jeg Norges STØRSTE fotoutstilling. Det måtte bli FOLK - og det måtte bli damer!

Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!