AVLYSTE: Nicki Minaj skulle etter planen holde konsert i Bordeaux, men avlyste i siste liten. Da begynte fansen å rope på rivale Cardi B (innfelt til høyre).
AVLYSTE: Nicki Minaj skulle etter planen holde konsert i Bordeaux, men avlyste i siste liten. Da begynte fansen å rope på rivale Cardi B (innfelt til høyre). Foto: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images / Instagram

Musikk

Nicki Minaj avlyste konsert i siste liten - fansen reagerte ved å rope på erkerivalen

Hevder kanselleringen skyldes tekniske problemer, men det var ikke god nok grunn for publikum.

Publisert Oppdatert

Da Nicki Minaj (36) skulle holde konsert i Bordeaux i Frankrike i helgen gikk ikke alt helt som planlagt.

Stjernen avlyste nemlig i siste liten - faktisk så i siste liten at folk allerede var til stede og ventet på henne i arenaen hun skulle spille senere på kvelden. Nicki Minaj beklaget seg i etterkant på Instagram, og har ifølge flere medier lovet å komme tilbake om ikke lenge.

Unnskyldningen var imidlertid ikke god nok for fansen som begynte å rope på Nickis erkerival, rapper Cardi B (26).

Folk på Twitter var raske til å legge ut videoklipp fra hendelsen:

I videoen kan man tydelig se at folkemengden buer før de begynner å rope «Cardi B».

Nicki Minaj har og Cardi B har et komplisert forhold, og har hatt en pågående beef i flere år. Det hele skal ifølge Billboard ha startet med at karrierene deres ofte har blitt sammenlignet med hverandre og at de derfor har begynt å disse hverandre. Under et arrangement under NYFW i fjor høst begynte de også å slåss.

- Det er ikke i min interesse å opptre og miste penger og gjøre fansen min irriterte. Jeg elsker å opptre, sier Nicki i en video postet på Instagram etter avlysningen.

Hun sier grunnen til at konserten ikke ble noe av var at arenaen ikke hadde de rette tekniske spesifikasjonene for showet til Minaj.

- Jeg håper å gjøre det bra igjen veldig snart.

Stjernen er for tiden på turné i Europa, og gjestet blant annet nylig Norge. Les mer om hva som skjedde da hun egentlig skulle møte fans og presse hos kollegaene våre i TV 2 Underholdning her.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!