AVLYSTE: Nicki Minaj skulle etter planen holde konsert i Bordeaux, men avlyste i siste liten. Da begynte fansen å rope på rivale Cardi B (innfelt til høyre).
AVLYSTE: Nicki Minaj skulle etter planen holde konsert i Bordeaux, men avlyste i siste liten. Da begynte fansen å rope på rivale Cardi B (innfelt til høyre). Foto: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images / Instagram

Musikk

Nicki Minaj avlyste konsert i siste liten - fansen reagerte ved å rope på erkerivalen

Hevder kanselleringen skyldes tekniske problemer, men det var ikke god nok grunn for publikum.

Publisert Oppdatert

Da Nicki Minaj (36) skulle holde konsert i Bordeaux i Frankrike i helgen gikk ikke alt helt som planlagt.

Stjernen avlyste nemlig i siste liten - faktisk så i siste liten at folk allerede var til stede og ventet på henne i arenaen hun skulle spille senere på kvelden. Nicki Minaj beklaget seg i etterkant på Instagram, og har ifølge flere medier lovet å komme tilbake om ikke lenge.

Unnskyldningen var imidlertid ikke god nok for fansen som begynte å rope på Nickis erkerival, rapper Cardi B (26).

Folk på Twitter var raske til å legge ut videoklipp fra hendelsen:

I videoen kan man tydelig se at folkemengden buer før de begynner å rope «Cardi B».

Nicki Minaj har og Cardi B har et komplisert forhold, og har hatt en pågående beef i flere år. Det hele skal ifølge Billboard ha startet med at karrierene deres ofte har blitt sammenlignet med hverandre og at de derfor har begynt å disse hverandre. Under et arrangement under NYFW i fjor høst begynte de også å slåss.

- Det er ikke i min interesse å opptre og miste penger og gjøre fansen min irriterte. Jeg elsker å opptre, sier Nicki i en video postet på Instagram etter avlysningen.

Hun sier grunnen til at konserten ikke ble noe av var at arenaen ikke hadde de rette tekniske spesifikasjonene for showet til Minaj.

- Jeg håper å gjøre det bra igjen veldig snart.

Stjernen er for tiden på turné i Europa, og gjestet blant annet nylig Norge. Les mer om hva som skjedde da hun egentlig skulle møte fans og presse hos kollegaene våre i TV 2 Underholdning her.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.