Her går det unna!

Gitaristen Anders Hana og trommeslageren Morten J. Olsen sparer verken seg sjøl eller oss denne gangen heller.

Publisert

MoHa!
One-Way Ticket to Candyland
Rune Grammofon/Musikkoperatørene

I løpet av tre år har MoHa! nå gitt folket tre cder: ”Raus Aus Stavanger”, ”Norwegianism” og nå ”One-Way Ticket to Candyland”. Til tross for at herrene fortsatt bare er i midten av 20-årene, så har de skapt musikk sammen i rundt 10 år og på den vanskelige tredjerunden, som det heter i skøytesporten, er de mer strukturerte enn noen gang.

De to unge friimprovisatørene har denne gangen inkludert impulser fra rock i større grad enn ved de forrige møtene. Likevel er det store doser impro, støy og electronica involvert og at de to kjenner hverandre ut og inn og vet hvilke knapper de skal trykke på for at noe skal skje, hersker det liten tvil om.

I tillegg til gitar og trommer er også tangentinstrument, trommemaskin og noe som kalles supercollider3 involvert. Til sammen betyr det at vi blir invitert med inn i et lydlandskap av de sjeldne og MoHa! sparer verken seg sjøl eller oss som lytter.

MoHa! har allerede rukket å få strålende mottakelse utaskjærs for sine første utgivelser. De turnerer minst like mye i utlandet som her hjemme og de har garantert et enda større alternativpublikum ventende på seg etter ”One-Way Ticket to Candyland”.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.