ÅPEN OG ÆRLIG: Fredag ga Marion Ravn ut singelen «Tyv», som er en del av det kommende albumet hennes «Mellom disse 4 vegger».
ÅPEN OG ÆRLIG: Fredag ga Marion Ravn ut singelen «Tyv», som er en del av det kommende albumet hennes «Mellom disse 4 vegger». Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Musikk

Marion Ravn synger om tiden etter skilsmissen: - Jeg har sakte, men sikkert bygd opp mitt eget liv igjen

Da Marion Ravn skilte seg raste hennes verden sammen. Nå er hun lykkelig igjen med ny samboer og i forrige uke ga hun ut nytt album.

Publisert Oppdatert

Det var i 2015 at det ble kjent at Marion Ravn (34) og ektemannen Andreas Ygre Wiig (38) skulle skilles. Paret hadde vært sammen i hele ni år, og bruddet kom svært overraskende på.

– Rett etter bruddet var det utfordrende og kaotisk, og jeg sto på bar bakke. Vi bodde i hans hus, alt jeg eide var et piano, og det var det. Men jeg har sakte, men sikkert bygd opp mitt eget liv igjen. Og jeg har kjøpt en leilighet på «Løkka» som jeg elsker, forteller Marion til Seher.

Hun har ikke ønsket å prate så mye om bruddet tidligere, men i intervjuet kommer det frem at hennes nye album, «Mellom disse 4 vegger», handler om tiden etter de gikk fra hverandre. Albumet kommer til høsten.

– Det er ikke et skilsmisse-album. Det handler om tiden etter et brudd, da man skal finne seg selv igjen. Og om det å finne kjærligheten på ny. Det er noen positive øyeblikk der også, sier hun.

Marion har hatt stor suksess som sanger, både med M2M og som soloartist. Men tidligere har hun fortalt at det var først da hun bikket 30 år, at hun begynte å trives med livet.

– Jeg kjenner at det er mye bedre å være i 30-årene enn det var å være i 20-årene. Jeg er tryggere på meg selv og vet i større grad hva jeg vil og hvem jeg vil ha rundt meg, sa hun til VG i fjor.

Og en av de Marion vil ha rundt seg, er sin nye samboer. Selv om hun fortsatt holder han for seg selv, er det liten tvil om at hun er veldig forelsket.

– Jeg kunne sikkert snakket om han i timevis. Men han vil ikke være en del av den siden av livet mitt. Forholdet vårt er ikke hemmelig, men han vil ikke være en som er med meg på rød løper, og jeg respekterer det, sier hun til Dagbladet.

BRUDD: Det var i 2015 at det ble kjent at stjerneparet Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig skulle skilles etter ni år sammen.
BRUDD: Det var i 2015 at det ble kjent at stjerneparet Marion Ravn og Andreas Ygre Wiig skulle skilles etter ni år sammen. Foto: Morten Bendiksen / Her og Nå