SLOTTSFJELLFESTIVALEN er et godt alternativ for deg som har lyst på alt det beste musikk-Norge har å by på i sommer.
SLOTTSFJELLFESTIVALEN er et godt alternativ for deg som har lyst på alt det beste musikk-Norge har å by på i sommer. Foto: Nora Angeltveit/Det Nye

Festivalsommer

Den store festivalguiden 2018

Det er lite som slår den norske sommeren når den kombineres med heftige musikkopplevelser! Her er vår liste over årets største festivaler.

Publisert Oppdatert

SLOTTSFJELL

Hvor: Tønsberg

Når: 19-21. juli

Største line-up-navn: Alan Walker, Cashmere Cat, Diplo, French Montana, Galantis og Two Doors Cinema Club.

Hvorfor velge denne festivalen: Slottsfjell har klart å huke tak i det beste musikknorge har å tilby: Arif, Cashmere Cat, Alan Walker, Unge Ferrari og Sondre Justad – hele sulamitten på én festival!

- Jeg gleder meg til å synge «Fy faen» med Hkeem og danse til Fanny Andersens låter. Slottsfjell er alltid god stemning og har som regel bra vær. Satser på det i år også (kremt). En god blanding av unge joviale mennesker, komikere, hipstere, bloggere og godt voksene, gjør at det blir en fargerik festival for alle! Kastellnatt er også mye av grunnen til at jeg digger Slottsfjell. I år blir det ekstra rått å danse til Lotionboys, Philip Emilio og Arif! Brygga er fullstappet av båter hvor alle får bli med på en dans. Her er det liv 24/7, rett og slett. Utrolig digg at Mc-ern er døgnåpen!

Foto: Nora Angeltveit/Det Nye

STAVERNFESTIVALEN

Hvor: Stavern

Når: 12-14. juli

Største line-up-navn: David Guetta, Post Malone, Astrid S, Wiz Khalifa, Lars Vaular og Sigrid. Stavernfestivalen har en fantastisk line-up! Alt fra store, nye stjerner til de gode, «gamle» klassikerne som Delillos og Postgirobygget.

Artikkelen er publisert i samarbeid med Det Nye.
Artikkelen er publisert i samarbeid med Det Nye.

Hvorfor velge denne festivalen: Stavernfestivalen er en superhyggelig og jovial festival som har aldergruppe 18-100 år. Her finner du alt fra lokale harrytasser og smårips til store kjendiser. I fjor var flere av Skam-stjernernene å se også!

- Aah, gleder meg til å høre «Idyll» live! I fjor tok komiker Morten Ramm med seg en knippe komikervenner og skapte latterkrampe mellom de musikalske høydepunktene. Vi satser på show og humor i år også.

Det Nyes festivalekspert Nora Angeltveit.
Det Nyes festivalekspert Nora Angeltveit. Foto: Privat

ØYAFESTIVALEN

Hvor: Oslo, Tøyenparken

Når: 7-11. august

Foto: Privat

Største navn på line-up: Kendrick Lamar, Arctic Monkeys, Cezinando, Lykke Li, Patti Smitth og Fever Ray

Hvorfor velge denne festivalen: Hvert år er Øyafestivalen en suveren måte å feire slutten av festivalsommeren på. Hovedstaden er en stor konsert! Øya har noe for enhver smak. Ja det er hipster, instakjendiser, se og bli sett-stemning, men det er en del av Øya!

- Mitt største festivalminne var da jeg ble plukket opp på scenen med Outkast og fikk være med å danse til låta «Hey ya» i 2015. Se og bli sett, folkens!

TIPS! Ikke glem å få med deg Øyafestivalens nattklubbprogram! Øyanatt er klubbkonsepter og konserter som holdes i Oslo etter festivalen. Ta med deg den gode festivalstemningen ut på by'n!

Foto: Nora Angeltveit/Det Nye

FINDINGS

Hvor: Oslo, Bislett Stadion

Når: 17-18. August

Største line-up-navn: Axwell Ingrosso, Post Malone, Unge Ferrari + Arif, Steve Angello og Zara Larsson.

Hvorfor velge denne festivalen: Bislett Stadion blir fylt med masse partyglade mennesker og bra musikk i august! Dette er en helt rå musikkopplevelse midt i Oslo sentrum, som absolutt er verdt et besøk!

- Partyfaktoren er ikke til å unngå! Skal du ta turen innom Findings, må du være klar for fest! Party people, are you ready?!

BLI ABONNENT: Artikkelen er publisert i samarbeid med Det Nye. Bli abonnent her!

Foto: Nora Angeltveit/Det Nye

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.