Foto: AFP/SCANPIX

- Jeg er ikke et sexmonster

Det finnes mange sexrykter rundt popikonet George Michael, nå tar han til motmæle.

Publisert

(SIDE2): Artisten, som både er blitt tatt med buksene nede i en offentlig park i London og på fersken på et offentlig toalett ved Beverly Hills i California, benekter at han har en vanvittig appetitt på sex.

Alminnelig homse
- Jeg er så alminnelig som vanilje når det angår sex, men jeg blir fremstilt som et sexmonster, sier George Michael til den svenske avisen Expressen.

Bilder av den bukseløse stjernen og en lastebilsjåfør gikk verden rundt, men Michael valgte ikke å holde en lav profil. Han dro på turné. Oslo fikk besøk av popstjernen i oktober i fjor.

- Det kunne ha ødelagt min karriere, men jeg fortsatte min kamp. Det er livsviktig at unge homoseksuelle ser at jeg ikke gir opp min karriere. Det her har faktisk bare drevet meg videre hele det siste året. Du behøver aldri å unnskylde at du har et alternativt sexliv, forklarer George Michael.

Liten tolleranse
Han mener at tolleransen ovenfor homoseksuelle er meget liten.

- Homoseksuelle skal være som i tv-seriene «Will & Grace» og «Fab 5» (kjent som «Homsepatruljen» på norsk, red. anm.). De skal være jenter fanget i en mannskropp. De skal heller ikke være seksuelle, for da blir ikke seerne støtt, sier stjernen.

Les også:

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!