Foto: Cornelius Poppe, Scanpix

Idolene tar dommerne på ordet

Fredag den 13. kan bli skjebnessvanger for Idol-deltakerne. Da skal de nemlig synge dommernes låtvalg. Sjekk ut sangvalgene her.

Publisert

(SIDE2): Jorun Stiansen som har slitt med betennelse på stemmebåndet, viste sist fredag at hun nå er på vei tilbake til den trøkken hun hadde de første rundene. Hun har nå blitt tildelt to låter som gir henne sjansen til å vise dette, nemlig «Get the party started» med Pink og «Too lost in you» med Sugababes.

Manic Monday med Tone

Tone Damli Aaberge fikk dårlig kritikk av musikksynserne i pressen etter sine prestasjoner sist fredag. Hun får anledning til å vise at hun kan bedre med låtene «Songbird» med Eva Cassidy og «Manic Monday» med The Bangles.

Ali gjør som U2

Alejandro Fuentes som klarte å få frem en tåre hos Ole Evenrude da han vrikket seg over dansegulvet i duett med Jorun sist fredag, har også fått låter som skulle passe hans stil. Den ene er «With or without you» med U2 og «Why does it always rain on me» med Travis.

Beveget juryformann

Sist uke var det Erik Flaa som røk ut av konkurransen. Jurysjefen Tone-Lise Skagefoss var med dette ikke enig i seernes avgjørelse:

- Det er første gang på lenge at jeg reagerer slik. Erik hadde fortjent å gå videre i dag, og det er trist at han må gå, sa hun til Side2 etter konkurransen.

Ny seerrekord

TV 2 kunne med fredagens avstemmning notere seg nok en rekord for Idol. Under resultatrunden var det hele 935.000 seere som fulgte programmet, mot 864.000 sist fredag.

Vanligvis er det hovedprogrammet som har samlet flest seere, men ikke denne helgen. Fredag var det bare 807.000 som fulgte første delen av programmet, mot rekordnoteringen mot 939.000 sist fredag.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!