Foto: (Getty Images)

Historisk Lady GaGa

- Definitivt bra for min karriere også, sier den norske regissøren Ray Kay.

Publisert

(SIDE2): Å si at 23 år gamle Lady GaGa er i vinden om dagen, er en like stor underdrivelse som å hevde at Lionel Messi er «brukbar» til å spille fotball.

Men for en gangs skyld er det ikke hennes minimale antrekk eller andre «skandaløse» episoder som gjør at Frk. GaGa stjeler overskriftene.

To førsteplasser på to forsøk
Med låtene «Just Dance» og «Pokerface» har nemlig popstjernen greid kunststykket å toppe Billboards singelliste med sine to første utgivelser.

Til opplysning er den forrige artisten som ble med i denne eksklusive klubben Christina Aguilera, som gjorde det samme med «Genie In A Bottle» og «What A Girl Wants» i 1999.

Se hele Billboard-listen her

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Visste ikke at den var nummer en
I tillegg til Aguilera, er det bare superdivaen Mariah Carey og 80-tallsfenomenet Tiffany som har oppnådd tilsvarende suksess i starten av sin karriere på 25 år, så for videoregissør Reinert «Ray Kay» Olsen fra Haugesund er dette stort.

- Jeg visste ikke at Pokerface var nr 1 her nå, men det er jo veldig kjekke nyheter. Låten og videoen har allerede gjort det bra med mye topp-plasseringer i andre land, så det er kult å se at den gjør det bra i USA også. Jeg har alltid hatt troen på GaGa, sier RayKay.

Da jeg jobbet med henne på Pokerface videoen, var vårt mål å portrettere hennes edge og stil på en så tøff måte som mulig. Jeg kunne ikke skutt denne videoen med hvem som helst. Hun virkelig er og lever denne stilen hver dag, legger han til.

Sakte, men sikkert
Det tok riktignok sin tid før både «Just Dance» og «Pokerface» klatret helt til toppen. Førstnevnte brukte hele fem måneder på den lange veien til nummer 1, mens «Pokerface» entret Billboard-listen på 92. plass, før den nå ruver i terrenget over artister som Flo Rida og filmstjernen Jamie Foxx.

Video: «Lady GaGa- Pokerface» (regissert av Ray Kay)

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.