SLAKTES: Britney Spears blir slaktet av danske anmeldere etter konserten på Smukfest. Bildet er tatt ved en tidligere anledning, under en konsert i Las Vegas nyttårsaften 2017.
SLAKTES: Britney Spears blir slaktet av danske anmeldere etter konserten på Smukfest. Bildet er tatt ved en tidligere anledning, under en konsert i Las Vegas nyttårsaften 2017. Foto: Splash News / NTB Scanpix

Musikk

Danske anmeldere slakter Britney Spears-konsert: - Kjempefiasko

Mener stjernens opptreden var så dårlig at publikum bør kreve pengene tilbake.

Publisert Oppdatert

Fredag 10. august står Britney Spears (36) på scenen på Telenor Arena i Norge, og før den tid har hun opptrådt blant annet under festivalen Smukfest i Danmark.

Og vel - de danske anmelderne kunne ikke gitt henne dårligere kritikk. Bunnkarakterene har haglet inn fra de største avisene i etterkant av konserten.

«"Baby One More" Time og "Oops!... I Did it Again" ble spilt lynraskt i begynnelsen av settet i underlige bråkete utgaver, og etter dette begynte den store folkevandringen, skriver danske BTs anmelder.

Fordi så mange forlot konserten, skal det ifølge anmelderen ha vært mulig å gå helt frem foran scenen de siste 45 minuttene.

«Dette lukter kjempefiasko langt vekk.»

- Helt ferdig

Ekstra Bladets anmelder kaller konserten en skandale, mener popstjernen minner mest om en feilprogrammert robot, og gir det hele én av seks stjerner:

«En gang var Britney Spears en av popverdenens aller største stjerner. Slik er det ikke lenger. Hun har i flere år lignet et ferdig ikon. På Smukfest virket hun helt ferdig.»

Anmelderen til Jyllands-Posten gir også konserten én av seks stjerner, og er usikker på om man skal le eller gråte av det hele.

Anmelderen til BT avslutter med å foreslå at de som var på Smukfest kun for å se Britney Spears, burde kreve pengene tilbake omgående. Karakteren blir én av seks stjerner.

Protesterer mot fotoforbud

Britney Spears' management har nedlagt fotoforbud for pressen i forkant av konserten i Telenor Arena, noe som har ført til protester fra de fleste av landets største mediehus.

NTB, VG, Dagsavisen, Dagbladet, NRK, TV 2 og Aftenposten har sammen med Norsk Redaktørforening og Pressefotografenes Klubb sendt et skriv med felles protest mot forbudet til arrangør Live Nation, skrev VG onsdag.

I skrivet står det blant annet:

«Vi mener Live Nation i samarbeid med Britney Spears' management legger en uakseptabel begrensning på pressefriheten og hindrer fri nyhetsformidling. Vi mener Live Nation bør gi full redaksjonell tilgang til sine arrangementer.»

Live Nation sier at de alltid forsøker å få artistene til å droppe fotokontrakter og fotoforbud når de gjester Norge, men at dette altså likevel ble tilfelle for Britney Spears-konserten.

Live Nations presseansvarlige, Kristin Svendsen, sier til VG:

- Dette gjelder selvsagt også på Britney Spears, men vi har fått beskjed om at det blir fotoforbud.

I en kommentar fra hennes manager Larry Rudolph, kommer det frem at Britney Spears mener at det er en fanopplevelse, og at det er fansen som skal ta bilder og dele i sosiale medier.

«Hun vil ikke at noe skal komme i veien for fansens nytelse av showet.» heter det i kommentaren.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.