Foto: (Privat)

Christina Milians norske drømmemann

Den norske stjerneregissøren Reinert Olsen har tatt Christina Milian med storm.

Publisert

(SIDE2):Rnb-prinsessen Christina Milian er snart klar med ny plate på nytt plateselskap. «Dream In Color» blir hennes debut for Myspaces musikkselskap. Denne uken kom videoen til hennes første singel «Us against the world» produsert av Christinas favoritt, den norske musikkvideoregissøren Reinert «Ray Kay» Olsen (30).

Eksklusivt klipp
Og Christina Milian kan ikke få lovprist sin norske drømmemann nok. Sammen med musikkvideoen er det nemlig frigitt ekstramatriale som er filmet backstage på videoinnspillingen og der møter vi Christina og Ray Kay i munter passiar.

- Her er jeg og skyter min tredje scene sammen med min favoritt regissør Ray Kay. Dette er vår tredje video sammen, smiler hun og spøker om at de skal minst lage fem videoer om ikke flere sammen.

Gode samarbeidspartnere
Dette er heller ikke første gangen den cubansk-amerikanske skjønnheten jobber med haugesunderen Ray Kay. De traff hverandre da han gjorde videoen til Christina Milian og Joe Budden, "Whatever U Want" i 2004. To år etterpå hyret hun han igjen til hennes duett med Young Jeezy, "Say I".

- Hun er en av de få artistene jeg har blitt skikkelig kompis med etter vi har jobbet sammen, forteller han til Side2.

Klar visjon
Reinert har gjort seg bemerket i USA med sin helt særegne stil på musikkvideoene. Og Christinas video er intet unntak.

- Dette er et mye mer classy og klassisk portrett av henne, og det er tydelig at hun har vokst mye. Jeg ønsket å bruke ørkenen og denne metallaktige motestilen som en visuell metafor for låten. Vi har fått veldig mange bra tilbakemeldinger på videoen så langt, og jeg er veldig fornøyd med resultatet selv. Jeg tror det kommer til å bli en like ikonisk video som Destiny’s Childs «Soldier», sier Ray Kay til 730.no

Les Ray Kay suksesshistorie

Og skal man tro den anerkjente regissøren er det ikke noe hokus pokus å få denne rnb-prinsessen til å se flott ut.

- Folk spør meg ofte om Christina er like sexy i virkeligheten som på film og bilder. Svaret er enkelt; Hell yeah! Dama er perfekt, og ser like bra ut i virkeligheten som i videoen, det er rett og slett umulig å ikke gjøre en bra jobb med henne foran kamera. Og så er hun så utrolig hyggelig å jobbe med, sier han videre.

Sjekk ut Ray Kays hjemmeside

Christina Milians fjerde album skal etter planen i salg i april, med bidrag fra blant andre T-Pain, Danja, Jim Jonsin, Cool & (kjæresten) Dre og Kanye West.

Myspaces musikkselskap ble etablert i 2005, men ble relansert i høst med Christina som sin nye artist. Noe hun ser ut til å like godt.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.