Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

Brudd med kjæresten

- Jeg har måttet gi avkall på en spesiell jente, sier Alexander Rybak.

Publisert

(SIDE2): Norges Melodi Grand Prix-kandidat Alexander Rybak (22) har vært i et hemmelig forhold den siste tiden, skriver Se og Hør. Men kjærligheten har tatt slutt etter at han vant i Oslo Spektrum i februar.

- Midt oppi alle forberedelsene og alt det morsomme har det skjedd en trist ting. Jeg har måttet gi avkall på en spesiell jente, og det er veldig leit, sier Rybak til ukebladet.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Musikken går først
Rybak legger nå all fokus på MGP-finalen, og deretter jobbing med album og turné.

- Det kan i verste fall ta et år. Da blir det egoistisk å be denne jenta være i et forhold med meg, sier 22-åringen til Se og Hør.

Rybak ønsker ikke å utdype noe om jenta, og heller ikke si navnet, fordi han mener det blir en belastning for henne. Tross det triste bruddet, påpeker han at det går bra.

- Heldigvis er det så mye å gjøre med Grand Prix at jeg får ikke tid til å grave meg ned med kjærlighetssorg.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Foto: Paul Weaver

Klar for finalen
Alexander Rybak tok norsk seier i MGP 21. februar, og stiller i i den internasjonale finalen i Moskva 16. mai.

Han vant med sangen «Fairytale», som han har skrevet selv.«Fairytale» er en kjærlighetssang inspirert av følelser til en tidligere kjæreste. Låten er satt sammen av russiskinspirerte ompa-rytmer og norsk folkemusikk gjennom Rybaks fele. Han har spilt fiolin og piano siden han var fem år gammel, men han valgte etter hvert å konsentrere seg mest om fiolinen.

Etter kvalifiseringen ble han av mange utpekt som klar favoritt til å vinne. Sangen solgte etterpå over 5000 eksemplarer og ble nr. 1 på VG-lista. I den norske MGP-finalen fikk han ifølge nettleksikonet Wikipedia 750.000 stemmer, over 600 000 flere stemmer enn Tone Damli Aaberge som ble nummer to.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.