- Avlyste etter overdose

Amy Winehouse måtte droppe Øyafestivalen etter å ha tatt overdose, hevder britiske aviser.

Publisert

(SIDE2:) Den britiske popsoul-dronningen skulle være en av hovedattraksjonene på årets Øyafestival. Samme dag som hun skulle opptre onsdag, måtte 23-åringen imidlertid avlyse konserten.

Plateselskapet Universial ga følgende forklaring på avlysningen:

«Amy Winehouse ble lagt inn på sykehus i morges, på grunn av alvorlig utmattelse. Amy ble skrevet ut i formiddag, men er blitt rådet av legene å ta det helt med ro. Derfor vil de planlagte opptredenene i Norge og Danmark denne uken bli avlyst.»

- Måtte pumpes
Britiske aviser opererer med en annen årsak til avlysningen. The Telegraph skriver at sykehusoppholdet skyldes at Winehouse trolig tok en overdose.

23-åringen måtte pumpes og fikk en adrenalinsprøyte på London's University College Hospital tirsdag, ifølge avisen.

Winehouse fikk besøk av ektemannen Blake Fielder-Civil og sin far før hun forlot sykehuset via bakveien.

Også The Sun opererer med samme historien. De trykker bilder av ektemannen på vei inn på sykehuset med blomster til sin kone. I tillegg til bilder av Amy som går rundt i London og shopper bare timer før kollapsen.

- Klarte ikke stå på beina
De har også snakket med et øyenvitne, som så sangerinnen bli fraktet inn på sykehuset.

- Hun klarte ikke å stå på beina og falt hele tiden. Hun så ikke bra ut i det hele tatt. Hun kom inn sammen med en venninne og en mann, som jeg tror er hennes ektemann. De så svært bekymret ut, forteller vitnet til The Sun.

Den populære artisten har tidligere innrømmet at hun har brukt kokain og marihuana. Hun har måttet avlyse flere andre konserter i sommer.

Britiske aviser frykter stjernen skal opp som den kvinnelige versjonen av Pete Doherty.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!