- Amy død innen ett år

Venner av Amy Winehouse frykter for den britiske popsouldronningen liv.

Publisert

(SIDE2:) Amy Winehouse skulle onsdag være en av hovedattraksjonene på årets Øyafestival. Samme dag som hun skulle opptre, måtte 23-åringen imidlertid avlyse konserten.

Plateselskapet forklarte at Amy var utmattet og derfor måtte avlyse. De britiske tabloidene hadde imidlertid en annen versjon.

- Overdose
De hevder en overdose var årsaken og at hun onsdag morgen måtte pumpes og få en adrenalinsprøyte på London's University College Hospital.

Les alt om det her: - Avlyste etter overdose

Fredag snakker bekymrede venner ut i The Sun. De frykter for livet den talentfulle artisten. De forteller at Amy hadde vært på fylla og tatt dop tre dager i strekk før hun kollapset. Blant annet skal hun ha tatt ecstasy, kokain og ketamin.

Tredagers dopfest
- Det var som om hun har trykket på knappen for selvødeleggelse. Hun tok kokain, piller og ketamin og skylte det ned med vodka og Jack Daniels. Til og med Amy sier hun er død innen ett år, forteller en venn av hennes ektemann Blake Fielder-Civil til The Sun.

- Hun så ut som en zombie - hvitt som et laken der hun vaklet rundt. Jeg glemmer aldri øynene hennes. De var døde som en hais.

Den populære artisten har tidligere innrømmet at hun har brukt kokain og marihuana. Hun har måttet avlyse flere andre konserter i sommer.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!